Lazer lipoliz

zeynepasm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
3
0
1
31
Merhaba arkadaşlar ben lazer lipoliz yaptırmak istiyorum fiyatı ne kadar yaptıran var mı

merhaba ben yaptırdım ama fıyatlar ıl e hastane ve doktor artı yapılan bölgeye gore degısıyor

3 bölge yaptırdım hatta konuda açmıştım oraya bakabılırsınız elımden geldıgınce gırmeye calıstım foruma yardımcı olmak adına bugun 1 haftam ofısımdeyım odemlerım ve morluklarım var daha cok yenı olduğu ıcın ama günlük hayatıma devam edebılıyorum yanlarımın sımıtlerımın hc kalmadığını görmek harıka tabı ama belım ve karnım hala cok sis olduğundan suan ıcın ne desem gercekcı olmayack

Rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bu son sorum bölge bölge fiyat verdiler mi ne kadara yaptırdınız ve nerede yaptırdınız ben kesin yaptırmak istiyorum memnun kaldıysanız eğer orada yatırabilirim o yüzden biraz ayrıntılı sordum

ozelden yazabılırım mesaj atarsanız
mrhaba bende 24 nisan için gün aldım lazer lipliz için basen arka bavak iç bacak için bana dr un verdiği fiyat 7000 .. siz ne kadara yatrdınz acabaa bi de nerede yaptrdınz anladığım kadaryla memnunsnz

10000 tl verdim ben Ataşehir Esteticha da yaptırdım umarım sizde memnun kalırsınız fiyat gayet uygunmus hangi bölgeler

meeba size f
mrhaba bende 24 nisan için gün aldım lazer lipliz için basen arka bavak iç bacak için bana dr un verdiği fiyat 7000 .. siz ne kadara yatrdınz acabaa bi de nerede yaptrdınz anladığım kadaryla memnunsnz
iyati iyi vermisler
merhaba nerede yaptirdiginizi yazabikirmisiniz bana sade gobeve 15bin tl dedi vazcaydim.gobek dediysem 2lt yag yok yani ona istedi okadr parayi

meeba size f

iyati iyi vermisler

merhaba nerede yaptirdiginizi yazabikirmisiniz bana sade gobeve 15bin tl dedi vazcaydim.gobek dediysem 2lt yag yok yani ona istedi okadr parayi
merhaba ben izmir alsancakta özel bi klinkte yaptrdım ben diz içi basen baldır içlerime uygulandı . 1,5 kg yağ alındığını söyledi dr sizin çok fazlaymış ya uff 15 bn sadece gbek için :/

merhaba benim bugün 4. günüm ben popoya dolgu yaptırdım karın sırt yan simşt iç bacak 9000 . üstelik prof

Arkadaşlar sonucları paylaşsanız keşke bize de bilgi olur. Mesela değer mi param visa gitti hicbir değişim olmadı diyen var

Merhaba sizin gittiginiz hastane birde doktorun adını söylermisinzi teş

Merhaba uzun zamandır lazer lipoliz olmak istiyorum , Ankara da araştırıyorum fakat fiyatlar ve doktor seçimi benim çok kafamı karıştıyor gerçekten , ankara da yaptırmış yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba ? Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…