Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrhaba bende 24 nisan için gün aldım lazer lipliz için basen arka bavak iç bacak için bana dr un verdiği fiyat 7000 .. siz ne kadara yatrdınz acabaa bi de nerede yaptrdınz anladığım kadaryla memnunsnzozelden yazabılırım mesaj atarsanız
iyati iyi vermislermrhaba bende 24 nisan için gün aldım lazer lipliz için basen arka bavak iç bacak için bana dr un verdiği fiyat 7000 .. siz ne kadara yatrdınz acabaa bi de nerede yaptrdınz anladığım kadaryla memnunsnz![]()
merhaba nerede yaptirdiginizi yazabikirmisiniz bana sade gobeve 15bin tl dedi vazcaydim.gobek dediysem 2lt yag yok yani ona istedi okadr parayimrhaba bende 24 nisan için gün aldım lazer lipliz için basen arka bavak iç bacak için bana dr un verdiği fiyat 7000 .. siz ne kadara yatrdınz acabaa bi de nerede yaptrdınz anladığım kadaryla memnunsnz![]()
merhaba ben izmir alsancakta özel bi klinkte yaptrdım ben diz içi basen baldır içlerime uygulandı . 1,5 kg yağ alındığını söyledi dr sizin çok fazlaymış ya uff 15 bn sadece gbek için :/meeba size f
iyati iyi vermisler
merhaba nerede yaptirdiginizi yazabikirmisiniz bana sade gobeve 15bin tl dedi vazcaydim.gobek dediysem 2lt yag yok yani ona istedi okadr parayi
Merhaba ben yeni yaptirdim. Bugun 9. GunMerhaba arkadaşlar ben lazer lipoliz yaptırmak istiyorum fiyatı ne kadar yaptıran var mı
Merhaba sizin gittiginiz hastane birde doktorun adını söylermisinzi teşmrhaba bende 24 nisan için gün aldım lazer lipliz için basen arka bavak iç bacak için bana dr un verdiği fiyat 7000 .. siz ne kadara yatrdınz acabaa bi de nerede yaptrdınz anladığım kadaryla memnunsnz![]()
Merhaba hangi hastanede oldunuz memnun musunuz birde doktorunuzun adı nedir teşkkürlermerhaba benim bugün 4. günüm ben popoya dolgu yaptırdım karın sırt yan simşt iç bacak 9000 . üstelik prof
MERHABA KİME YAPTIRDINIZ ACABA HANGİ HASTANEmerhaba benim bugün 4. günüm ben popoya dolgu yaptırdım karın sırt yan simşt iç bacak 9000 . üstelik prof