LAZER LİPOLİZ

karaokesound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
70
2
86
39
Merhaba Arkadaslar,

Bir süre önce konu açtım tripollar cihazı ile ilgili ama cevap gelmedi sanırım kimsenin bilgisi yok ve riske atmak istemediğim bu aleti almadım. şimdi biraz arastırdım ve lazer lipoliz düşünüyorum. hani su daha basit olan bir yag aldırma olayı hatta işlem sonrası yürüyerek evinize gidebilirsiniz falan diyorlar. yanlız bazıları öyle birsey yok 3 gün yattım demiş , kimiside agrı kesiciyle hemen sosyal hayatına dönmüş. Yaptırmıs tecrübeli arkadaslardan bilgi rica ediyorum. ben karın bölgeme yaptırmak istiyorum yanlız , zaten cok zayıfım ama göbeğim var öyle 3-5 kg falan yağ cıkmaz yani. dogumdan sonra kaldı ve gitmiyor ben diyet yaptıkca 50 kg nun altına düşüyorum falan olmuyor. o yüzden bu sart gibi geldi. yanlız küçük cocugum oldugu için büyük agrılı yatmalı dinlemenli bir işlemede girmek istemiyorum.

Ben Nejdet şişman a yaptırdım işlemi hiç söyledikleri gibi olmuyor ağrılı oluyor 3 gün yatılıyor sonraki 3 hafta topallayarak yürüdüm iyileşme sürelerini kısaltıyotlar Dr um vaatlerini yerine de getiremedi hala aynı durumdayım çektiğim acı verdiğim para cabası üzerine ilgi de yok bir memnuniyet sorgusu olur sonuçta binlerce lira veriyoruz bir iş karşılığı ama sonuç hüsran

yaaaa çok üzüldüm gercekten hem acı hemde üstünede para. cok kolaymış gibi gösteriliyor halbuki ve cok iyiymiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…