Lazer liposuction vazer liposuction dr tavsiye

Kndnstr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
31
8
1
43
Arkadaşlar karin yaglarimdan gercekten sıkıldım ve bi turlu karar veremiyorum lutfen iyi niyetli ve reklam yapmayan gercek tecrubesi olan ve dr undan memnunolan arkadaşlar yazabilir mi rica ediyorum

Mesajim gozukmuyor mu acaba yeni uyeyim

Merhaba, bende ayni dertten muzdaribim. Internetten bicok doktor arastirdim. Tr de olmadigim icin yuzyuze gorusemedim. Insaalh bikac ay icinde gorusup vaser lipo ve yag transferi olmak istiyorum. Oncelikle sanirim ucuza kacmamak gerek bu konularda. Sonucta ciddi bisey geriye donusleri cok zor olabilir. Ben Ali Mezdegi ve Metin Kerem ile maillestim ikiside cok yardimciydi. Metin Kerem Board Certificated bir estetik cerrahi buda onu biraz daha ozel yapiyor bicok yabanci hastasi var. Ingilizceniz varsaki ceviri sitelerini kullanabilirsiniz kendisiyle ilgili realself saglik sitesinde baya yorumlar okudum. Birde bu sitede baya anlatimis ve ovulmus Coskun Levent Tasci var kendisine yeni mail attim cevap alamadim ama baya ileri teknolojiyi kullaniyormus haliyle cokta pahali olabilir. Birde Alper Tuncel var onun hakkindada iyi yorumlar var. Ben tr ye geldigimde oncelikle Metin Kerem ve Coskun Leventle gorusup karar vermeyi dusunuyorum. Neden bu ikisi derseniz bende bilmiyorum bir his:) Siz herhangi biriyle konusabildinizmi?

Verdiginiz yanit icin oncelikle teşekkür ederim gercekten icten geldiniz.Ben birkac dr un asistani ile görüştüm. Haftaya sizinde soylediginiz birkac dr la gorusmeyi düşünüyorum. Burdan mutlaka yazarim. Bi 6000 tl yi gozden cikarmak gerekiyor bu civar fiyatlar aldim iyi ve taninmis yerlerden.Ancak bir dr kafami karistirdi.baska bir islem icin gitmistim kendisi bu islemi uygulamiyordu sadece danışmak istemistim.Unlu se bir dr.Cok ta iyi bir enerjide aldigimi soyleyemem.Ama işinde iyi biri bana liposuction ameliyati olanlardan bugune kadar tatmin edici bir sonuç alanini hic gormedigini daha kotu olabilecegini soyledi ,cukurlar vs. Bence yaptirma dedi .Yinede dr larla gorusucem umarim pisman olmam.Bu arada ingilizcem cok muhtesem degil :)

Verdiginiz yanit icin oncelikle teşekkür ederim gercekten icten geldiniz.Ben birkac dr un asistani ile görüştüm. Haftaya sizinde soylediginiz birkac dr la gorusmeyi düşünüyorum. Burdan mutlaka yazarim. Bi 6000 tl yi gozden cikarmak gerekiyor bu civar fiyatlar aldim iyi ve taninmis yerlerden.Ancak bir dr kafami karistirdi.baska bir islem icin gitmistim kendisi bu islemi uygulamiyordu sadece danışmak istemistim.Unlu se bir dr.Cok ta iyi bir enerjide aldigimi soyleyemem.Ama işinde iyi biri bana liposuction ameliyati olanlardan bugune kadar tatmin edici bir sonuç alanini hic gormedigini daha kotu olabilecegini soyledi ,cukurlar vs. Bence yaptirma dedi .Yinede dr larla gorusucem umarim pisman olmam.Bu arada ingilizcem cok muhtesem degil :)

Anladim. Zamaniniz var daha ondan iyice arastirin. Teknoloji cok ilerledi o sebeple sonuclar her gecen gun iyilesiyor. Bence o kadar umutsuz olmamak gerekki sanirim siz klasik yontemli liposuction degil digerlerini arastiriyosunuz. klasik olsaniz bile iyi bir doktor buldunuzmu hersey guzel olur. Sizinki bir bolgeyse zaten problem olmaz benim bikac tane var ondan ortalama 9-10 bin adi duyulmus doktorlarda ama yuzyuze bir gorusme olmadigi icin kesin bisi soyleyemiyorum. Lutfen gelismelerden bizi haberdar edin bende oldukca paylasirim. :)

özellikle bacak bölgesine lazer liposuction yaptıran var mı bu konuda tecrübeli bir doktor önerir misiniz

ameliyat oldunuz mu sonuç nasıl

Ameliyat icin sizinlede mesajlastigimiz siralarda dr.la gorustum Ali Mezdegiyle karar verdim ameliyat gunu alındı ancak ailevi bir sebepten o zamanda gerceklesemedi.
Zaten benim bir kac bolge varmus ust karin,alt karin.,ust sirt ve simitler bugun bir dr.la daha görüştüm kendiside alaninda iyi bir dr du ama sempatikliginden midir nedir yaptirirsam Ali mezdegiye düşünüyorum nedense.
Su andaki dusuncem dalgalanma olur mu bi bir, ikincisi belki biraz tuhaf ama sirt kismimda simitler tamamen alininca kalcam daha asagi duşmezmi gibi kafamda deli sorular keske ameliyat alan kisilerden yorum alabilsek
Ya ne zor surecler bunlar

Ameliyat icin sizinlede mesajlastigimiz siralarda dr.la gorustum Ali Mezdegiyle karar verdim ameliyat gunu alındı ancak ailevi bir sebepten o zamanda gerceklesemedi.
Zaten benim bir kac bolge varmus ust karin,alt karin.,ust sirt ve simitler bugun bir dr.la daha görüştüm kendiside alaninda iyi bir dr du ama sempatikliginden midir nedir yaptirirsam Ali mezdegiye düşünüyorum nedense.
Su andaki dusuncem dalgalanma olur mu bi bir, ikincisi belki biraz tuhaf ama sirt kismimda simitler tamamen alininca kalcam daha asagi duşmezmi gibi kafamda deli sorular keske ameliyat alan kisilerden yorum alabilsek
Ya ne zor surecler bunlar
sırt bölgesinden arkadaşım olmuştu popoyla alakası yok popo altından bacak üstünden biraz alınınca popo da kalkıyo diye biliyorum ama benim asıl sorunum alt bacak

sırt bölgesinden arkadaşım olmuştu popoyla alakası yok popo altından bacak üstünden biraz alınınca popo da kalkıyo diye biliyorum ama benim asıl sorunum alt bacak

benim de öyle ben alper tuncel'i düşünüyorum araştırın isterseniz

Merhaba arkadaslar, ben 9 haziranda Ameliyatimi dr. Ali mezdegiyeboldum. Alt karin ust karin sirt simitten alinan yaglarin bir kismi popoma enjekte edildi. Hersey yolunda simdilik 3 ay oldu. Zor bir surec ama iyiki olmusum diyorum. Merak ederm arkadaslar icin konu actim herseyi bir bir anlattim ve albume resimler koyiyorum belli araliklarla. Beni takip ederseniz resimleri gorebilirsiniz. Profilimdende konuya ulasabilirsiniz. Sevgiler;) ozlmthr ozlmthr sdktm sdktm K Kndnstr

Back
X