Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajim gozukmuyor mu acaba yeni uyeyim
Verdiginiz yanit icin oncelikle teşekkür ederim gercekten icten geldiniz.Ben birkac dr un asistani ile görüştüm. Haftaya sizinde soylediginiz birkac dr la gorusmeyi düşünüyorum. Burdan mutlaka yazarim. Bi 6000 tl yi gozden cikarmak gerekiyor bu civar fiyatlar aldim iyi ve taninmis yerlerden.Ancak bir dr kafami karistirdi.baska bir islem icin gitmistim kendisi bu islemi uygulamiyordu sadece danışmak istemistim.Unlu se bir dr.Cok ta iyi bir enerjide aldigimi soyleyemem.Ama işinde iyi biri bana liposuction ameliyati olanlardan bugune kadar tatmin edici bir sonuç alanini hic gormedigini daha kotu olabilecegini soyledi ,cukurlar vs. Bence yaptirma dedi .Yinede dr larla gorusucem umarim pisman olmam.Bu arada ingilizcem cok muhtesem degil :)
ameliyat oldunuz mu sonuç nasılVerdiginiz yanit icin oncelikle teşekkür ederim gercekten icten geldiniz.Ben birkac dr un asistani ile görüştüm. Haftaya sizinde soylediginiz birkac dr la gorusmeyi düşünüyorum. Burdan mutlaka yazarim. Bi 6000 tl yi gozden cikarmak gerekiyor bu civar fiyatlar aldim iyi ve taninmis yerlerden.Ancak bir dr kafami karistirdi.baska bir islem icin gitmistim kendisi bu islemi uygulamiyordu sadece danışmak istemistim.Unlu se bir dr.Cok ta iyi bir enerjide aldigimi soyleyemem.Ama işinde iyi biri bana liposuction ameliyati olanlardan bugune kadar tatmin edici bir sonuç alanini hic gormedigini daha kotu olabilecegini soyledi ,cukurlar vs. Bence yaptirma dedi .Yinede dr larla gorusucem umarim pisman olmam.Bu arada ingilizcem cok muhtesem degil :)
sırt bölgesinden arkadaşım olmuştu popoyla alakası yok popo altından bacak üstünden biraz alınınca popo da kalkıyo diye biliyorum ama benim asıl sorunum alt bacakAmeliyat icin sizinlede mesajlastigimiz siralarda dr.la gorustum Ali Mezdegiyle karar verdim ameliyat gunu alındı ancak ailevi bir sebepten o zamanda gerceklesemedi.
Zaten benim bir kac bolge varmus ust karin,alt karin.,ust sirt ve simitler bugun bir dr.la daha görüştüm kendiside alaninda iyi bir dr du ama sempatikliginden midir nedir yaptirirsam Ali mezdegiye düşünüyorum nedense.
Su andaki dusuncem dalgalanma olur mu bi bir, ikincisi belki biraz tuhaf ama sirt kismimda simitler tamamen alininca kalcam daha asagi duşmezmi gibi kafamda deli sorular keske ameliyat alan kisilerden yorum alabilsek
Ya ne zor surecler bunlar
sırt bölgesinden arkadaşım olmuştu popoyla alakası yok popo altından bacak üstünden biraz alınınca popo da kalkıyo diye biliyorum ama benim asıl sorunum alt bacak