Lazer mağdurları Yüzdeki killardan nasıl kurtuldunuz.

fatosburhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
81
16
3
Merhabalar hanımlar yüzdeki killardan nasıl kurtuldunuz lazer magduruyum yüze lazer olmaz ve ben yeni 2 yıldır öğrendim ama her şey çok geç özel hastanede baktım Aleksandr diye bir cihazmis güvenmiyorum ama mecburumda ya daha kötü olursa igneli epilasyon da önermedi iz için ne yapsam acaba

Yüze lazer olmaz öğrendim diyip tekrar lazere gidicek misiniz ? Ya ondada daha kötü olursa ?

Cilt tonunuzu ve tüy yapınızı tarif eder misiniz

Yüze lazer olmaz öğrendim diyip tekrar lazere gidicek misiniz ? Ya ondada daha kötü olursa ?
Öyle tabikde o yüzden sizden de yorum almak istedim başta hayır görmedim ama işte bu tıbbi cihazmis falan ama Allah inacim olsun inanmıyorum çaresizim nasıl kurtulacam bilsem

Öyle tabikde o yüzden sizden de yorum almak istedim başta hayır görmedim ama işte bu tıbbi cihazmis falan ama Allah inacim olsun inanmıyorum çaresizim nasıl kurtulacam bilsem

1. Alexandrite Lazer

• Kimlere uygun: Açık tenli, koyu renkli tüyleri olan kişiler.
  • Avantaj: Çok hızlıdır ve geniş alanlarda etkilidir (örneğin yanak, çene).
  • Dezavantaj: Esmer veya buğday tenlilerde leke bırakma riski olabilir. İnce tüylerde etkisiz olabilir.

2. Diode Lazer

• Kimlere uygun: Buğday tenli, esmer veya karma tenli kişiler.
  • Avantaj: Daha derine etki ettiği için yüzdeki inatçı ve ince tüylerde başarılı olabilir.
  • Dezavantaj: Alexandrite’e göre biraz daha acılı olabilir.

3. ND:YAG Lazer

• Kimlere uygun: Koyu tenliler ve hassas ciltler.
  • Avantaj: Cilt yüzeyine zarar verme riski en düşüktür.
  • Dezavantaj: İnce tüylerde pek etkili değildir, kalın ve koyu tüylerde kullanılır.

Yüz için ek bilgi:

Yüzdeki kıllar genellikle ince ve hormon duyarlı olduğu için lazerle tamamen yok olmayabilir, ama düzenli seanslarla ciddi azalma sağlanabilir. Hormonal dengesizlik varsa (örneğin PCOS), lazer tek başına yeterli olmayabilir.

En iyi yaklaşım:

• Kışın başlamak cilt lekesi riskini azaltır.
  • Lazer uygulayan yerin dermatolog gözetiminde olması önemli.
  • Cilt ve kıl analizine göre cihaz seçilmesi en doğru sonucu verir.

Son düzenleme:
1. Alexandrite Lazer

• Kimlere uygun: Açık tenli, koyu renkli tüyleri olan kişiler.
  • Avantaj: Çok hızlıdır ve geniş alanlarda etkilidir (örneğin yanak, çene).
  • Dezavantaj: Esmer veya buğday tenlilerde leke bırakma riski olabilir. İnce tüylerde etkisiz olabilir.

2. Diode Lazer

• Kimlere uygun: Buğday tenli, esmer veya karma tenli kişiler.
  • Avantaj: Daha derine etki ettiği için yüzdeki inatçı ve ince tüylerde başarılı olabilir.
  • Dezavantaj: Alexandrite’e göre biraz daha acılı olabilir.

3. ND:YAG Lazer

• Kimlere uygun: Koyu tenliler ve hassas ciltler.
  • Avantaj: Cilt yüzeyine zarar verme riski en düşüktür.
  • Dezavantaj: İnce tüylerde pek etkili değildir, kalın ve koyu tüylerde kullanılır.

Beyaz tenliyim siyah kalın erkeksi killar cikiyur yüzümde ama çene altı boyun da tek.var

Teşekkür ediyorum çok ama korkuyorum işte ya daha kötü olursa gerçekten sanki tohum ekilmiş gibi tane tane ve çok iğneli istiyorum ama oda izden kokruyurm sanırım uyumak çare yoksa düşünmekten araştırmak daha kötü

Yaz mevsımınde yaptırmayın . İğneli lazerden çok memnun olanlar oldu etrafımda yüz için . Ama siz 3-5 tane kıl kökü üzerinden 2-3 seans deneme yapabilirsiniz iğneli lazer konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…