- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi olanoldube
-
Bulamadım maalesef aslında robx ve mlay fazla önerildiğini duymuştum fakat doğru araştırmada alınmalısınız. Bazen alıp da ulaşamıyorlarmışBende bugün agda araştırırken ev tipi lazere döndümkarar verdiniz mi? Butcem de 10bin cevap bulduysanız ne oneririsinz
Bende biraz araştırdım ama önemli olan kısımlara kullanılması onerilmiyirmus o zmn neden alayim dedim. Sadece bikini bölgesine yapılıyormuş ee geri kalanı napacazBulamadım maalesef aslında robx ve mlay fazla önerildiğini duymuştum fakat doğru araştırmada alınmalısınız. Bazen alıp da ulaşamıyorlarmış
Muhtemelen roll ağda ile devam ederiz ya. Güzellik merkezlere gidip 22k verecek kadar halim yok. Ayrıca sadece bikini bölgesi bölgesi olması bana uyar gibi.Bende biraz araştırdım ama önemli olan kısımlara kullanılması onerilmiyirmus o zmn neden alayim dedim. Sadece bikini bölgesine yapılıyormuş ee geri kalanı napacaz
Evet boykotPhilips lumea'yı 4-5 senedir kullanıyorum çok memnunum ama Philips boykot mu bilmiyorum
22k mi olmusMuhtemelen roll ağda ile devam ederiz ya. Güzellik merkezlere gidip 22k verecek kadar halim yok. Ayrıca sadece bikini bölgesi bölgesi olması bana uyar gibi.
Bende Alex yaptırıyorum 6 seans gittim kıllar baya inceldi ama hala aynı yoğunlukta çıkıyor genital falan sadece bacakta miktar olarak azaldı onda da batıklar çok olduğu için istediğim verimi alamadım şimdilik sizin 20 seansta ne kadar bitti biraz anlatabilir misiniz acaba ( ev tipi olarak xiomi almıştım hiç bi faydası görmedim )öncellikle güzellik merkezinde 20 kez alex lazer cihaz ile lazer olduğumu söyleyebilirim. Fakat evden devam etmek için ev tipi lazer araştırıyorum. Braun cok öneri alsam da ailemin muhafazakar olduğu için boykot konusunda dikkatliler yani aldırmazlar ona benzer alternatif önerebileceğiniz ev tipi lazer marka var mı?
asla önermiyorum kardeşim braun kullandıktan sonra ter kokusu değişti ve kolunu yaktı. zaten bana cok nalamsız gelıyor yanı modern ağda denilen bir seye o kadar para dökeceğine profesyonel lazere gidip tamamen kurtulsanıza tüylerdenöncellikle güzellik merkezinde 20 kez alex lazer cihaz ile lazer olduğumu söyleyebilirim. Fakat evden devam etmek için ev tipi lazer araştırıyorum. Braun cok öneri alsam da ailemin muhafazakar olduğu için boykot konusunda dikkatliler yani aldırmazlar ona benzer alternatif önerebileceğiniz ev tipi lazer marka var mı?
pcos sendromum var yani tüylerden kurtulmamız ne kadar mümkün bilmiyorum amacım işimi kolaylaştırmasıasla önermiyorum kardeşim braun kullandıktan sonra ter kokusu değişti ve kolunu yaktı. zaten bana cok nalamsız gelıyor yanı modern ağda denilen bir seye o kadar para dökeceğine profesyonel lazere gidip tamamen kurtulsanıza tüylerden