Lazer önerisi pls

olanoldube

🎀
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
3
öncellikle güzellik merkezinde 20 kez alex lazer cihaz ile lazer olduğumu söyleyebilirim. Fakat evden devam etmek için ev tipi lazer araştırıyorum. Braun cok öneri alsam da ailemin muhafazakar olduğu için boykot konusunda dikkatliler yani aldırmazlar ona benzer alternatif önerebileceğiniz ev tipi lazer marka var mı?

Bende bugün agda araştırırken ev tipi lazere döndüm karar verdiniz mi? Butcem de 10bin cevap bulduysanız ne oneririsinz

Bende bugün agda araştırırken ev tipi lazere döndüm karar verdiniz mi? Butcem de 10bin cevap bulduysanız ne oneririsinz
Bulamadım maalesef aslında robx ve mlay fazla önerildiğini duymuştum fakat doğru araştırmada alınmalısınız. Bazen alıp da ulaşamıyorlarmış

Bulamadım maalesef aslında robx ve mlay fazla önerildiğini duymuştum fakat doğru araştırmada alınmalısınız. Bazen alıp da ulaşamıyorlarmış
Bende biraz araştırdım ama önemli olan kısımlara kullanılması onerilmiyirmus o zmn neden alayim dedim. Sadece bikini bölgesine yapılıyormuş ee geri kalanı napacaz

Philips lumea'yı 4-5 senedir kullanıyorum çok memnunum ama Philips boykot mu bilmiyorum

Bende biraz araştırdım ama önemli olan kısımlara kullanılması onerilmiyirmus o zmn neden alayim dedim. Sadece bikini bölgesine yapılıyormuş ee geri kalanı napacaz
Muhtemelen roll ağda ile devam ederiz ya. Güzellik merkezlere gidip 22k verecek kadar halim yok. Ayrıca sadece bikini bölgesi bölgesi olması bana uyar gibi.

Muhtemelen roll ağda ile devam ederiz ya. Güzellik merkezlere gidip 22k verecek kadar halim yok. Ayrıca sadece bikini bölgesi bölgesi olması bana uyar gibi.
22k mi olmus valla bitsin diye vereceğim galiba ben

Bende Alex yaptırıyorum 6 seans gittim kıllar baya inceldi ama hala aynı yoğunlukta çıkıyor genital falan sadece bacakta miktar olarak azaldı onda da batıklar çok olduğu için istediğim verimi alamadım şimdilik sizin 20 seansta ne kadar bitti biraz anlatabilir misiniz acaba ( ev tipi olarak xiomi almıştım hiç bi faydası görmedim )

asla önermiyorum kardeşim braun kullandıktan sonra ter kokusu değişti ve kolunu yaktı. zaten bana cok nalamsız gelıyor yanı modern ağda denilen bir seye o kadar para dökeceğine profesyonel lazere gidip tamamen kurtulsanıza tüylerden

pcos sendromum var yani tüylerden kurtulmamız ne kadar mümkün bilmiyorum amacım işimi kolaylaştırması seyrekleşti gelmesi baya zaman alıyor diyebilirim.

`