Lazer! Rica ederim tecrübelerinizi esirgemeyin..

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
biliyorum bdv'nin konusu değil. fakat lazer bölümüne takılmayan kişilerin de yoğun tecrübeleri olduğuna defalarca şahit oldum. Göbek göğüs sırt ve belimde beni rahatsız eden kalın da ince de denemeyecek büyüklükte tüyler var. Diode yahut başka bir lazerle bunlardan kurtulan var mı aranızda. Zira iğneli epilasyon için hem param hem zamanım ziyan olsun istemiyorum. Yardım ederseniz çok memnun olurum.

Teniniz beyaz, tüyleriniz siyah renk ise alexandrate cihazını tavsiye ederim. 45 gün arayla 8 seansta kurtuldum siyah ve kalın tüylerimden. En güzel yanı da seans bitiminde tüyleri döküyor ve benim ilk seansta Bile o kadar etkiledi ki 1 ay hiç çıkmadı

Valla canım bende istiyorum . Biraz araştırdım . Memnun olanda var , olmayanda yapturcaksan iyi kaliteli bi yer araştır bul derim

Hangi bölgeden bahsediyorsunuz? Bacak ve göbek arasında çok büyük bir fark var biliyorsunuxki :KK42:

Ya ben yaptirdim alexandrite koltuk altima evet tuyleri doktu ama inanilmaz terleme ve yanik kokusu gibi bir koku kaldi hergun dus alip rolon kulaniyorum bubuuDen sizdede oldumu

Hangi bölgeden bahsediyorsunuz? Bacak ve göbek arasında çok büyük bir fark var biliyorsunuxki :KK42:
Ben koltuk altı ve genital yaptırdım. Bu cihaz yüz haricinde her yere uygulanabiliyor, tek şart teniniz beyaz olacak. Esmerlerde sorunlara yol açabiliyormuş.

Ya ben yaptirdim alexandrite koltuk altima evet tuyleri doktu ama inanilmaz terleme ve yanik kokusu gibi bir koku kaldi hergun dus alip rolon kulaniyorum bubuuDen sizdede oldumu
Yanık kokusu seans esnasında çok oluyor ama sonrasında kalmadı bende. Belki de hergün roll on kullanmaya alışık olduğum için farketmemiş olabilirim

Ben koltuk altı ve genital yaptırdım. Bu cihaz yüz haricinde her yere uygulanabiliyor, tek şart teniniz beyaz olacak. Esmerlerde sorunlara yol açabiliyormuş.

Yüzde uygulanmıyor diye çok duydum yüzdeki ince tüyse sırtımdakide ince tüy diye kabataslak bir çıkarım yaptım. Farklı bir aonuç verebilir diyorsunuz yani

Bazi arkadaslar tekrar ciktigini soyluyorlar sizde oldu mu

Yanık kokusu seans esnasında çok oluyor ama sonrasında kalmadı bende. Belki de hergün roll on kullanmaya alışık olduğum için farketmemiş olabilirim
Ben hergun dus alip rolon kulaniyoru. Terlemem cok artti ve bildigin yanik gibi kokuyor:/

Yüzde uygulanmıyor diye çok duydum yüzdeki ince tüyse sırtımdakide ince tüy diye kabataslak bir çıkarım yaptım. Farklı bir aonuç verebilir diyorsunuz yani
Bunun için tüylerinizi gösterdiğinizde sizesize uygun yöntemi söylerler. Gittiğiniz yerde en az 2 çeşit cihaz olsun ama. Çünkü elinde tek cihazı olan yerler direk kendi cihazını övüyor ve tüyleriniz nasıl olursa olsun sizi o cihaza yönlendiriyor

Back
X