- 14 Mart 2013
- 8.010
- 4.022
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
Merhaba kızlar, 27 Temmuz'da ilk lazer seansıma gittim. Rötuş tarihi 3 hafta sonra 18 Ağustos verdi, ama o tarihte adet olmuş olucam. 1 hafta sonra gitsem rötuşa sizce problem olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Problem olmaz.
O belli süreden önce (3hafta) yaptirmamalisiniz, ama gec yaptirabilirsiniz.
Ne için lazer yaptırdın canım??
ordaki kadın bana 10 gün sonra da gelebilirsin demişti, erken olacaktı yanii 10 günyanar mıydım
Bende Lazer yaptiriyorum ve yaptirdigim bayan bu isi yillardir yapiyor, daha öncelerden Klinikte calismis , cok iyi biyer olarak biliniyor burada. yani cok güveniyorum bayana ve söylediklerine. Bu soruyu bende sormustum cünkü bu haftasonu izine cikiyorum ve Seansimi yaptiramicam. Bana dedi ki eger Killar normale dönmüs olmadan yakarsak, bosa gider Seans. Bütün Killar o bekleme süresinde anca normale dönüyor. O süreden once yapilmamali paran bosa gider. Benim Seans araliklarim 3 ay ve 4. Seansimi 1,5 ay geciktirmeli yaptiricam. Killara da negatif bir etkisi olmuyormus o yüzden fazladan bir seans yaptirmak istemiyorum malum maliyetli baya.
Kadinin sana öyle söylemesi cok normal, cünkü Parasini alacak.. Ve orasi Türkiye herkes ne koparabilirim onu düsünüyor dogru is yapalim filan düsünmüyorlar. Ayni denedigin igrenc bir Kiyafetin ayyy cok yakisti cok güzel oturdu diyen Tezgahtar gibi, satacak ya
O yüzden herseyi bastan Konus ortalama kac Seans a biter bastan söylesin sonra basin agrimasin.
ordaki kadın bana 10 gün sonra da gelebilirsin demişti, erken olacaktı yanii 10 günyanar mıydım
Bende Lazer yaptiriyorum ve yaptirdigim bayan bu isi yillardir yapiyor, daha öncelerden Klinikte calismis , cok iyi biyer olarak biliniyor burada. yani cok güveniyorum bayana ve söylediklerine. Bu soruyu bende sormustum cünkü bu haftasonu izine cikiyorum ve Seansimi yaptiramicam. Bana dedi ki eger Killar normale dönmüs olmadan yakarsak, bosa gider Seans. Bütün Killar o bekleme süresinde anca normale dönüyor. O süreden once yapilmamali paran bosa gider. Benim Seans araliklarim 3 ay ve 4. Seansimi 1,5 ay geciktirmeli yaptiricam. Killara da negatif bir etkisi olmuyormus o yüzden fazladan bir seans yaptirmak istemiyorum malum maliyetli baya.
Kadinin sana öyle söylemesi cok normal, cünkü Parasini alacak.. Ve orasi Türkiye herkes ne koparabilirim onu düsünüyor dogru is yapalim filan düsünmüyorlar. Ayni denedigin igrenc bir Kiyafetin ayyy cok yakisti cok güzel oturdu diyen Tezgahtar gibi, satacak ya
O yüzden herseyi bastan Konus ortalama kac Seans a biter bastan söylesin sonra basin agrimasin.
Ya bide ben tüylü dolaşmak istemiyorum diğer seansa kadar çıkan tüyleri jiletle alsam bi sıkıntı olur mu ? Bunu kadına sorduğumda tüylerden rahatsız olursan arar öne çekersin randevunu demiştihiç güvenim kalmadı şimdi.
Ya bide ben tüylü dolaşmak istemiyorum diğer seansa kadar çıkan tüyleri jiletle alsam bi sıkıntı olur mu ? Bunu kadına sorduğumda tüylerden rahatsız olursan arar öne çekersin randevunu demiştihiç güvenim kalmadı şimdi.
tabikiiii... Bende 3 ay tüylü maymun gibi dolasmiyorum canim :) ciktikca jilet le suyun altinda temizliyorum. kesinlikle agda epilasyon yapmamalisin, tek jilet kullan.
Bu arada bu Kadin bana hic samimi gelmedi![]()
tabikiiii... Bende 3 ay tüylü maymun gibi dolasmiyorum canim :) ciktikca jilet le suyun altinda temizliyorum. kesinlikle agda epilasyon yapmamalisin, tek jilet kullan.
Bu arada bu Kadin bana hic samimi gelmedi![]()
Ovv şuanda bana dabeni saf buldu demek haspam ben gösteririm ona.
Bende bacaklarım ve koltukaltım için düşünüyorum ama nerde yapılıyor güvenlimi vs....biçok soru var kafamda:44:
Ovv şuanda bana dabeni saf buldu demek haspam ben gösteririm ona.
hahah.. icine sinmiyorsa baska yerlerle görüs. Bilgi topla. Basladigin yerde devam etmen gerekiyor diye birsey yok.
ay mesajın arada kaynamış şimdi farkettim canım kusura bakma
ben giden arkadaşlarım memnun kaldığı için lazer epilasyon ve güzellik merkezine gidiyorum. ama tabi bu yerlerin güvenilirliği çok iyi değil, para için yapan kişiler var en sağlıklısı klinikte hastanede doktor gözetiminde yaptırmak. maddi imkanın varsa -çünkü hastane daha pahalı- hastanede yaptırabilirsin hiçbir zararı yok şuan için. çok büyük rahatlık yaptırıp pişman olan yok![]()
Eşimle beraber hastane araştırmaya başladıkumarım bi sorun çıkmaz,her ay ağda her ay ağda sinir oluyorum
![]()