Lazer Sıklığı

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
8.010
4.022
448
Merhaba kızlar, 27 Temmuz'da ilk lazer seansıma gittim. Rötuş tarihi 3 hafta sonra 18 Ağustos verdi, ama o tarihte adet olmuş olucam. 1 hafta sonra gitsem rötuşa sizce problem olur mu?

Problem olmaz.
O belli süreden önce (3hafta) yaptirmamalisiniz, ama gec yaptirabilirsiniz.

Bende bacaklarım ve koltukaltım için düşünüyorum ama nerde yapılıyor güvenlimi vs....biçok soru var kafamda:44:

Bende bacaklarım ve koltukaltım için düşünüyorum ama nerde yapılıyor güvenlimi vs....biçok soru var kafamda:44:

ay mesajın arada kaynamış şimdi farkettim canım kusura bakma

ben giden arkadaşlarım memnun kaldığı için lazer epilasyon ve güzellik merkezine gidiyorum. ama tabi bu yerlerin güvenilirliği çok iyi değil, para için yapan kişiler var en sağlıklısı klinikte hastanede doktor gözetiminde yaptırmak. maddi imkanın varsa -çünkü hastane daha pahalı- hastanede yaptırabilirsin hiçbir zararı yok şuan için. çok büyük rahatlık yaptırıp pişman olan yok

Eşimle beraber hastane araştırmaya başladık umarım bi sorun çıkmaz,her ay ağda her ay ağda sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…