LAZER SONRASI İNCE TÜYLER VE ÖZEL BÖLGEYE LAZER

cevizlitarcinli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
366
171
103
KIZÇELER LAZER YAPTIRAN ARKADASLAR ÖNCELİKLE LAZER SONRASI KALAN İNCE TÜYLERE İĞNELİ EPİLASYON HARİCİ BİR ÇÖZÜM VAR MI YANİ JİLET DİYORLAR AMA JİLET KÖKLERİ KALINLASTRMAZ MI AGDA YAPSAK ÜZERİNE LİMON SÜRSEK AGDA SİLBASTAN YAPTIRDIGIMIZ LAZER EPİLASYONU MAHVEDER Mİ ?
2. OLARAKTA ÖZEL BÖLGEYE 6 SEANSTIR ALEKSANDRTE YAPTIRIYORUM EVET AZALMA VAR TABİKİ GERCİ BENDE SEANSLARIN ARASINI BAYA UZUN TUTTUM 9 AY 10 AY YAPTIRMADIGIM ZAMANLAR OLMUSTUR.. ALES LE DEVAM MI ETMELİYİM YOKSA BASKA ÖNERECEGINIZ BIR CIHAZ VAR MI TATLISLAR ......

Bizde ortada selami şahin gibi dolaşalım.
Lan benim kolum sevgilimin kinden kıllı. Ben napacaksam
Züğürtlük başa bela.

Bende koltuk altimi bitirdim gibi ama inceler yine cikiyo bitme gibi durumu yok ama agdaya gore cok daha iyi durumdayim ozel bolgede bende seansi aksattim..nasil cozumu var ince tuylerin bende merk ediyorm

Benimde merak ettiğim şeyler var.
1 kez özel bölgeye ve koltukaltı için lazere gittim.
Yok boyle bi acı
Çok canım yandı.
Bidada maddi ve manevi olarak gidemedim

Yok boyle bi acı
Çok canım yandı.
2 ayda 150 koltukalti ve ozel bolge ben agda parasina denk geliyo diye gidiyorm param oldukca gidiyorum sanki daha mantikli :)

Yok boyle bi acı
Çok canım yandı.

Ben insanlar uyuşturan kremler olmadan nasıl yapıyorlar anlamıyorum zaten. Emla ya da şimdi aklıma gelmeyen bir krem daha var ben onları kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…