- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi sormanehald
-
alex yüze olmaz ki canım bizim komşu da 4-5 yıldır alexe gidiyor diyorum ona da.Alexandrite cihazı kullanıldı son 2-3 ay ıpl sanırım ona geçildi artık yüzümü görmüyordu cihazlar beni mecburen bıraktılar iyi ki bırakmışlar iğneli epilasyona geçmişim mecbur kalmasam hala her ay aynı sızıyı acıyı boşuna çekecektim
anladım canımcok ozur dılerım yanlıs yazdıgım ıcın... vucuduna baslamısdı ama 3 seasda hamıle kalınca bırakmısdı demek ıstedım
karar verdım yuzume gıtmıycem vucuduma gıdıcem bacak veye genıtal bolgeme yuzumede ellemıycem maskeler var bıtkısel ınternete gormusdumanladım canım
ama sana link attım bak başına dert açma git gel o da vakit kaybı belki bacaklara olabilir ama bilemiyorum ki
bitiş garantili mi ?
canım bence şeker tüyü beslerkarar verdım yuzume gıtmıycem vucuduma gıdıcem bacak veye genıtal bolgeme yuzumede ellemıycem maskeler var bıtkısel ınternete gormusdum
Yüzdeki tüyleri dökmek için maske tarifi:
1 Yumurta akı
Yeteri kadar mısır unu
Yeteri kadar çay şekeri (toz şeker olacak)
Hazırlanışı:Bir kaba yumurta akını koyun, üzerine yeteri kadar mısır ununu ekleyin ve yine yeteri kadar şeker ilave edin, iyice karıştırın. Tam anlamıyla karıştıktan sonra temiz cildinize sürün. Kuruyana kadar bekleyin. Kuruyunca cildinizi tahriş etmiyecek şekilde masaj yaparak soyun.
UYgulaması:Haftada 4 kez uygulayın ve farkı görün.Yorumlarınızı bekliyorum:) bbunun gıbı bunu denıycem
lazeri arstırdım.. ve yüz için pek iyi seyler duymadım bacak ve genital bolgeme gıdıcem sadece... buna karar verdım yüzüm cok asırı degıl kendım boyle degısık yontemler denıycegım bende sızın gıbı dusunuyorum seker cogaltır bı kac maske daha buldum onları denıycem bakalımcanım bence şeker tüyü besler
hatta ev ağdasıyla almayın derler...
ahatsız edici tüylerden kurtulmak için :lazeri arstırdım.. ve yüz için pek iyi seyler duymadım bacak ve genital bolgeme gıdıcem sadece... buna karar verdım yüzüm cok asırı degıl kendım boyle degısık yontemler denıycegım bende sızın gıbı dusunuyorum seker cogaltır bı kac maske daha buldum onları denıycem bakalım
Yüzdeki tüyler için maske var olan tüyler üzerine uygulanır, tüyler ağda veya diğer yöntemlerle alınmaz.ahatsız edici tüylerden kurtulmak için :
1) 10 gr vazelin, 30 gr lanolin ve 25 gr kırlangıç otu özünü bir tencereye koyup, içinde su kaynamakta olan başka bir tencerenin üstüne oturtarak, buharın sıcaklığıyla erimesini (benmari usulü) bekleyin.
2) Eriyince, 15 gr nişasta ekleyin, karıştırın, soğuyunca maske halinde yüzünüze sürüp, 8 saat sonra sıcak suyla yıkayın. Biraz uzun sürmekle birlikte oldukça etkili bir sistemdir. ''
ıns yapıyım yenı bı topinc acıcam sızede gelısmelerı yazarımcanım sonuçları bildir bize bakalım işe yaracak mı?
bu topictede vardı bi tane ozon yağıyla mı ne tüyleri azalmış
tamamdır canım. bul beni.ıns yapıyım yenı bı topinc acıcam sızede gelısmelerı yazarım
gideceğin yere bağlı , bu soruların hepsinin cevabı orda , poliklinik mi gideceğin yer tatlımkızlar sımdı bı tandıık lazere gıdıcekdı bı sure gıttı sonra gıdemedı parayıda hepsını yatırmısdı benım yerıme sen gıt dedı ... sızlere sorum su sımdı yuzumdekı tuylerden cok sıkayetcıyım cok bellı olmasalarda sıkayetcıyım sızce yuzume lazer yaptırmalımıyım ??? vucudumdakı tuylerım az onlaradan sıkayetcı degılım '' cok fazla tabı '' sızce yuzume dokunmayıp vucudumamı gıtmelıyım ?? vucuduma gıdersem sanırım bellı bı mıktardaha odemk zorundayım para ama yuzume gıdersem bıtene kadar ... sızce ne yapmalıyım kızlar ankara kızılayda bıyere gııdcem yuze ıpl lazer yapıyolar ban aakıl verın bılenler benımle konusuunnnn
arkadaşlar ben Özkaya tıp merkezinde yaptırdım lazerimi kesinlikle orayı tavsiye ediyorum size. alexandrite var orda çok iyi bi cihaz..
slm arkadaşım ben kızılay mesruyıyet caddesinde BİLTIP POLİKİNLİGİ ni öneririm.cihaz alex kullanılıyor.seasn sayısı cok kısa .muamele cok ıyı calısan personel dr vs .ınanın ben cok memnun kaldım cok kişide tavsıye ettımm.uğramakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?