Doğuma Hazırlık Lazer

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
119
Puanlar
103
hamileyken lazer yaptırıyor musunuz ? İnternette bi zararı YÖK yazıyor ama vajinal bölge risk alınmaz da diğer bölgelere yaptıran var mı acaba

hamileyken lazer yaptırıyor musunuz ? İnternette bi zararı YÖK yazıyor ama vajinal bölge risk alınmaz da diğer bölgelere yaptıran var mı acaba
Ben yaptırmıyorum ara verdim. Kol bacak bebeğe zarar verecek bir şey değil ama hamile iken ışınların leke yapma ihtimali daha yüksek cilt hassaslaşıyor çünkü. Bi de hormonlar arttığı için tüylenme artabilirmiş geçici olarak boşuna çaba olur diye duydum. Ara verdim ben.

Ben yaptırmıyorum ara verdim. Kol bacak bebeğe zarar verecek bir şey değil ama hamile iken ışınların leke yapma ihtimali daha yüksek cilt hassaslaşıyor çünkü. Bi de hormonlar arttığı için tüylenme artabilirmiş geçici olarak boşuna çaba olur diye duydum. Ara verdim ben.
:(((;;

tabii ki de yaptirmiyorum .4 seansim var dogum sonrasina ertelendi .Hatta merkezdekiler en basta uyariyor .Gebelik şüpheniz varsa lutfen yaptırmayın diye.
Başka kimse YÖK mu

kola bacağada mı canım
Benim paket tum vucut zaten 4 seans gittigim icin %70i azaldi gitmeme gerek yok .Bir de sirf kol bacak icin gitmem hepsini tamamlarim dogumdan sonra

Back
X