Lazerde iki seans arası

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.087
19.383
Arkadaşlar ben 25 haziranda tüm vücut lazere başladım. 1 seansa bir de kontrole gittim. Diğer seansım eylülün 2.haftası. Bacakta tekrar tüylerim çıkmaya başladı sanki hiç lazer yaptırmamışım gibi. Bacağımın bazı yrlerinde ise deri altında siyah noktalar var. Bacak aralarım flan da bu şekilde. Kontrole gittiğimde kadın onların dökülecek olanlar olduğunu söyledi, kese veya peeling yapmam gerektiğini ekledi ama ben yapmama rağmen dökülmedi onlar. Zaten nasıl dökülecekler blmiyorum nokta gibiler. Alexandrite cihaz. Kaçıncı seanstan sonra çıkmayı durduracak bu kıllar acaba?

Vajinal bölgede sarı olan, alt kısımdaki tüylere etki etmiyor zaten. Üstte ise çıkması yavaşladı ancak bitmedi, halen gelecek olanlar var. Bacaklarımda diz çevremde yeni tüyler çıktı. Havalar da sıcak, ikinci seansa kadar jilet kullansam boşa mı gitmiş olur lazer? Kadın mümkn olduğunca jilet vurmayın hiçbir şey yapmayın dökülecekler fln dedi ama dökülmeyi geçti artık uzayan kıllar var. Bacaklarımın çoğunda ise siyah noktacıklar halinde kıllar. Ne yapsam bilemedim 2.seansa kadar? Çok çirkin gözüküyor bacaklarım zaten bembeyaz.

X