Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yaptım pişmanımm..
Ne güzel azalmıştı ama ağda tekrar kökleri harekete geçirdi 7 ay oldu bırakalı ve ağdaya başlayalı yavaş yaavaş eski haline dönüyor..
Yeniden başlıycam epilasyona ve bitene kadar sabredicem...
Ben yaptım pişmanımm..
Ne güzel azalmıştı ama ağda tekrar kökleri harekete geçirdi 7 ay oldu bırakalı ve ağdaya başlayalı yavaş yaavaş eski haline dönüyor..
Ben yaptım pişmanımm..
Bende yarım bıraktım. bi süre gidemedim 3 ağda yapmak zorunda kaldım. geçen ay tekrar gittim daha doğru düzgün çıkmadılar bile. 5 seans gittim bu arada.
benim iki seans oldu gideli. sonuna kadar devam edemicem gibi geliyor. yani en fazla 3 seans daha gidebilirim. ozman bırakacagıma şimdiden bıraksam mı kafam karıştı, tekrar agdaya dönsem eskisinden daha çok çıkar mı diye? toplamda 8 seansa yazılmıstım bu arada.
Bende yarım bıraktım. bi süre gidemedim 3 ağda yapmak zorunda kaldım. geçen ay tekrar gittim daha doğru düzgün çıkmadılar bile. 5 seans gittim bu arada.
Ben de yarim biraktim iki yil önce kadar ama lazer yaptirirken seyrelme olmuştu ve biraktiktan sonra eski halime döndümbi cogalma gerceklesmedi simdilik ağda yapiyorm
Ben de yarim biraktim iki yil önce kadar ama lazer yaptirirken seyrelme olmuştu ve biraktiktan sonra eski halime döndümbi cogalma gerceklesmedi simdilik ağda yapiyorm
Ben 3seans sonra biraktim 17yasindaydim acisina dayanamadim..:) su an seyrelen bazi yerler seyreldigi gibi duruyor ama diğer yerler lazerden onceki halim gibi bir artis yok eskiye dondum
Ben cikisonra biraktim 17yasindaydim acisina dayanamadim..:) su an seyrelen bazi yerler seyreldigi gibi duruyor ama diğer yerler lazerden onceki halim gibi bir artis yok eskiye dondum
Hmm iyi ya bende jilet vuruldugu icin eskisinden daha cok cikar diye korkuyordum. Lazerin verdigi rahatlik paha bicilemez tabi. Ama herkes birsey diyor. ister istemez kafa karisiyor. Bi kerede baslamis bulundum. Yarim birakmayi dusunuyorum o yuzden bilemedim.