Evlenicem ama tüylerimden kurtulamıyorum napıcam

meloshcum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
1
0
1
24
Evlenme yolundayım bacakalrım genitla bölgem sakal gibi çıkıyor lazere gittim biraz azaldı ama çok da işr yaradıpını hissetmiyorum. Evlilikte bu sıkıntı olur mu onu da bşlmşyorum ama onun karşısına kıllı kıllı da çıkmak istemiyorum. Çevremde yaşıtım evli de yok arkadaşlarım flaan bekar sorabileceğim biri de yok yani bu tür konular evlilikte çok büyük sorun oluyor mu kişiden kişiye değişse de erkeklerin gözleri bi şey görmğyomu iş oraya gelince yoksa

Sakal gibiden kastınız kalın ve siyah tüy ise lazer çok daha etkili olmalı, çünkü daha iyi görür makine kıllarınızı. Lazere gittiğiniz yeri değiştirin bence. Benim tüylerim çok ince ve açık renkli olmasına rağmen tek seanstan sonra 5 ay çıkmamıştı.

Evlilikte sorun olur mu olmaz mı bilemem ama ben yapamam şahsen. Benim için büyük sorun 🤭

Durumun elverdiği zaman lazer için dermatoloğa gidersen daha güvenilir olabilir. Şimdilik düzenli ağda yaptırırsın

Evlenme yolundayım bacakalrım genitla bölgem sakal gibi çıkıyor lazere gittim biraz azaldı ama çok da işr yaradıpını hissetmiyorum. Evlilikte bu sıkıntı olur mu onu da bşlmşyorum ama onun karşısına kıllı kıllı da çıkmak istemiyorum. Çevremde yaşıtım evli de yok arkadaşlarım flaan bekar sorabileceğim biri de yok yani bu tür konular evlilikte çok büyük sorun oluyor mu kişiden kişiye değişse de erkeklerin gözleri bi şey görmğyomu iş oraya gelince yoksa
Lazere devam et.İşe yaramaz olur mu.Hayatımda yaptığım en iyi işlerden biri de lazere gitmek.Başkası için değil kendim için gittim çünkü kendi göz zevkimi bozuyordu..Büyük rahatlık.

doğru lazere gidin. ve evet.. siz nasıl kocanızı maymun gibi kıllı görmek istemiyorsanız, o da sizi temiz görmek ister. ayrıca hepsini gecin terleyince iğrenç kokar 🙄

Gayet görüyor. Ben de görüyorum. Asla özel bölgeleri kıllı olsun istemem ben de çok dikkat ederim. Hamilelikte bile salmadım. Lazere birkaç kere gittim açık renk diye bitmedi ama jilet yapıyorum ele de değmiyor. Önce kendiniz için kıllarınızı halledin derim.

Back
X