Lazerle akne izi tedavisi oluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi wexen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer çok derin akne iziniz yoksa jetpeeli öneririm, ben memnun kaldım fakat benim gibi yağlı bir cildiniz varsa iyi bir cilt bakımı yaptırmanız lazım yoksa sivilceler tekrar çıkıyor, çıkmasına çözüm bulamadım. karaciğere baktırdım tahliller temiz çıktı.

benim de aknelerden yüzümde hafif çukurluklar kaldi ve delikler falan wexen acaba seninkiler seanlardan sonra geçti mi canim yani çukurluklara etkisi oldu mu ? bir de fiyat ögrenebilir miyim bilenleriniz varsa?

Küçük çukarlarınız varsa contractubex sürün geceleri yüzünüzü sararak kayboluyor tabi kullanmayı bıraktıgınız anda geriye dönüyor.

Hanımlar benim yüzümde fazlasıyla siyah nokta vardı geçti biraz ama sivilce çok çıkıyor.. bi ara fondaten bile sürmeden çıkıyordum şimdi sivilceler yine çıkıyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ne gittim bi kan tahlili istedi ona göre hap verecek. Sonra kalan izleri bizde lazer var onunla temizleriz dedi. Eğer sonuç alırsam yazarım :) Cerrahpaşaya da güvenemeyeceksek artık..

Bir şey sorucam ben iki yıldır doktora gidiyorum kucak dolusu ilaç kullandım ama hepsini tahlil siz verdi haplar ı bile. hiç tahlil tutulmadi bugüne kadar ve sivilce lerimde bir gelisme yok sürekli tedavi yöntemi ni değiştiriyorlar. Tahlil gerek miyor mu

meraba ..5 aylık roakutan gecmişimden sonra yuzumde cok iz kalmıstı..cukurlarım ve lekelerim vardı..lazer yaptırmaya karar verdim..arastırmalarım sonucu superplastı buldum.suan 2 seans bitti.cukurlarımda cok fazla bi degisiklik yok.ama lekelerim gecti.eskiden alacalı bulacalıydım ama simdi tek rengim:)3. seans 2 hafta sonra yapılacak.bu sefer daha derin bi lazer uygulanacak..toplam 5 seanslık bi tedavi olacak.doktorum hepsinin gececegini soyledi.umarım oyle olur:))gelişmelerden sizi haberdar ederim
Canm hangi şehir desin doktorunun ismi ne bende gitmek istiyorum biktim sivilcelerimden :(

Back
X