Lazerle bademcik küçültme

virginiawolf

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
8
Merhabalar, 6 buçuk yaşındaki alerjik altyapili kızımı klasik sık hasta olma , horlama, otit vb. Şikayetlerinden ötürü geniz eti ameliyatı yaptırdık 7 Mayıs'ta. Doktorumuz bademcikler de büyük ama yalnızca geniz eti alalım şikayetler geçebilir demişti. Ancak şikayetlerde hiçbir değişim olmadığı için bir kaç farkı KBB doktoruna götürdüm ve hepsi de çok şaşırdı ve bu denli büyük bir bademciğin geniz eti ameliyatı sırasında alınması gerektiğini söylediler. Doktorlardan biri lazerle küçültmeyi önerdi ancak kimileri çok memnunken kimileri bademciğin tekrar büyüyebildigini söylüyor. Bu konuda deneyimleriniz nelerdir? Antalyada önerebileceğiniz bir KBB doktoru var mıdır ?

Merhaba, eğer hala ameliyat yaptirmadiysaniz ben deneyimimi paylasabilirim. Kizim 18 gün önce oldu.9 yasinda bademcikler kucukdu, cogu alindi lazerle ama kökû kaldi.

Oğlumda 4 yasinda olmustu tamamen alindi.

Aradaki fark doktor 7 yasina kadar bademcik büyür sonrasinda hepsini almaya gerek yok dedi.Õncesinde 3 ay da deposil igne oldu.
Ikisinin de geniz eti aldindi farkli yaslarda.
Daha detai isterseniz mesaj atabilirsijiz.Gecmis olsun.

Lazerle bence kalabilir ya eğer böylesine problem yaşatıyorsa direkt aldırın daha sonra daha büyük problemler olabilir. Ben kendi bademciğimi aldırdım başta sadece alerjim vardı sanırım 18-19 yaşında kronik tonsillit oldum bir anda her hafta hastalanıyordum. Ameliyat olduktan bir kaç gün sonra normale dönmüştüm iyi ki de aldırmışım dedim hep birdaha uğraşmadım şükür

Biz Alanya'da yaşıyoruz burada küçültme işlemi yok Antalya medikal Park a gittik geçen hafta doktor alerji ilacı verdi haftaya pazartesi gelin horlama gecmediyse kucultelim dedi ve şu an yine ateşli ki 15gun önce de ateşlenmişti ama yine de tamamen almak yerine kucultme demişti doktor kafam karıştı o yüzden iyice Ekim'de 8 yaşına girece. Öncesinde 3 ayda deposil iğne neden oldu acaba ?

Ben de direkt aldırmak istiyorum ama küçültme diyorlar ısrarla

Ben de direkt aldırmak istiyorum ama küçültme diyorlar ısrarla
Başka bir kbb uzmanına gidin bence. Bu tarz küçük bir problem bile olsa ilerleyen yaşlarda hiç beklenmedik anda büyüyebiliyor o yüzden aldırmak daha iyi. Tabi çok mecburi bir şey görmedikçe almıyorlar genelde ama bulabilirseniz daha iyi olur. Benimde son raddede aldılar aylarca çektikten sonra. Bu kadar basit bir operasyon olduğunu bilsem en başta yapın diye diretirdim sanırım

Igne olmasinin sebebi, deposilin zaten Beta icin. Yani igne koruyor mu diye? Koruyorsa 12 yasina kadar devam ediyorlar aylik ignelere.Hatta 38 yasindaki kuzenimde aylik igne oluyor.Biz 3 ay igne olduk ama her iğne sonrasi hasta olduk.Yani igne bir ise yaramadi ama yaranda var.Biz de Ingiltere deyiz. Ama Tr de tercih ettik ameliyatlari.

Aslında o kadar çok gittik ki ilk kucultelim diyen doktor bu değil

Benim kızımın her ateslenmesi betadan olmuyor sanırım ya

`