• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazerle ben aldırma

kevserdnc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
11
1
1
27
Merhaba kızlar lazerle ben aldırma hakkında tecrübesi olan varmı ?

İzmirde nerede yaptırdı acaba? Ne kadar ödedi. Ben bodrumda yasıyorum ben de operasyon yaptırmak istiyorum ama yakın bi yer olsun istiyorum sgk yok öğrenciyim ne kadara yaptırabilirim yaptıranlar yazabilir mi. Bir aya sigortam baslayacak gerrci sgk varken ne kadar ödüyoruz onu da yazsanız yeter.

İzmir medical art da yaptıran var mı ? İzi kalıyor mu memnunlar mı ?

Ben lazerle ben aldırdım 4 tane soru sormak isteyenlere cevap verebilirim

Ben lazerle ben aldırdım 4 tane soru sormak isteyenlere cevap verebilirim
Selam bende aldırmak istiyorum Ama yüzümde çok sayıda var iz kalmasından ve kötü görünmesinden çok korkuyorum. İstanbuldayım ben siz nerdesiniz nerde aldırdınız acaba

Selam bende aldırmak istiyorum Ama yüzümde çok sayıda var iz kalmasından ve kötü görünmesinden çok korkuyorum. İstanbuldayım ben siz nerdesiniz nerde aldırdınız acaba

Ben istanbulda bir güzellik merkezinde aldırdım ama önermem. Hastane ortamı daha güzel iz kalma durumu olmadı

Ben istanbulda bir güzellik merkezinde aldırdım ama önermem. Hastane ortamı daha güzel iz kalma durumu olmadı
Hastanelerde lazerle alınmıyor diye biliyorum. Siz İstanbul'da hangi güzellik merkezinde aldırdınız bi de çok sordum ama fiyatı kaçtı acaba

Back
X