Lazerle burun estetiği!!!!acil!!!

irem00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
3
0
0
Bursa
Cumartesi lazerle burun estetiği olucam daha önceden yaptıranlar tavsiye ve önerilerini yazabilirler mi?Sonrasından korkuyorum çok ağrı oluyor mu?

Cumartesi lazerle burun estetiği olucam daha önceden yaptıranlar tavsiye ve önerilerini yazabilirler mi?Sonrasından korkuyorum çok ağrı oluyor mu?

nerde kime olacaksın
ben geçen çarşamba oldum çok şükür
resimleri de ekledim
ağrı meselesine gelince türkiyede yaygın olarak uygulanan ameliyatlara hiç benzemiyor
sonrası süper rahat
ama sonuç için birşey söylemek için çok erken ama şu an ben çok memnunum çok şükür elhamdulillah

şuan durumun nasıl memnunmusun? lütfen cevapla
öneriyormusun lazerle estetiği

canım şuan durumun nasıl yani memnunmusun bide bu estetiğin normal estetikten farkı nedir sadece kemeri törpületmek istiyorum ben cevaplarsan çok sevinirim

Kızlar hiç sonucu yazan yok mu ?
lazerle burun estetiği oldum ama henüz 3 gunluk , yaptıranlardan iyileşme sureci ile ilgili yorum alabilir miyim ?
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…