lazerle dövme sildirme

dilek avşar! sonunda bu konuda doğru kişiyi buldum. herkes bilsin istiyorum :) elimin üstündeki dövmenin yüzde yüz geçeceğinin garantisini verdi. ilk seans sonrası farkı anlatamam :))

merhaba.. ben de iç kolumdaki bi dövmeyi sildirmek istiyorum. acaba sizin işleminiz ne durumda? memnun kaldınız mı? benim dövmem ince bir el yazıcı yaklasık 9-10 cm civarında. bir de fiyat durumu nedir?

ben 3 seans yaptırdım 4. seansım çok yakında.
dövmem çok silikleşti, bazı yerlerde tamamen tenimin rengi çıktı. senin de dövmen siyahsa sonuç aynı olacaktır diye düşünüyorum. renkliler de iş değişiyor sanırsam.
kesinlikle tavsiye ediyorum dilek hanımı ama özellikle ona yaptırmanı tavsiye ederim. kendisi çok meşgul olduğu için yanında çalışanlar da yapıyor ama bence gerekirse bekle sıranın sana gelmesini, dilek hanıma yaptır.
fiyat her dövmeye göre değişeceği için bence git bir görüş en mantıklısı. ben dövmem için seansına 400 veriyorum.

merhaba.. ben de iç kolumdaki bi dövmeyi sildirmek istiyorum. acaba sizin işleminiz ne durumda? memnun kaldınız mı? benim dövmem ince bir el yazıcı yaklasık 9-10 cm civarında. bir de fiyat durumu nedir?

dilek avşarı herkese önermekte bu kadar erken davrandığım için kendime kızıyorum.
4. seansa geçemiyoruz bir türlü 2 ay oldu. 15 gün kadar sonra görüşeceğiz dilek avşarla tekrar ama bakalım seans yapacak mı, çok merak ediyorum.
arkadaşlar çok üzgünüm,kızgınım aynı zamanda. ben avşar kliniği bu kadar araştırıp bunu yaşamak için mi buldum diyorum kendi kendime. dövmemin olduğu yerin bir kısmında artık bir iz var. yanık izi gibi ama bunu dilek hanım kabul etmiyor hala, su toplamış olduğunu söylüyor, ümit ediyorum dediği gibi olur ama bana hiç de geçecekmiş gibi gelmiyor.
önceki yazdıklarımda da görebilirsiniz bana yüzde yüz geçeceği ve hiç iz kalmayacağı garantisi vermişlerdi.
aslında söylenecek çok şey var, ama biraz daha zaman geçmesini ve birşeylerin netleşmesini bekleyeceğim, sadece buradan yazdıklarım birilerini yanlış yönlendirsin istemediğim için şuan avşar klinikte bana dilek avşar tarafından yapılan dövme silme işleminden memnun olmadığımı yazmak istedim.

Son düzenleme:
4. seansım bitti 5. de çok yakında. seansım öncesi dilek hanımla yaptığımız konuşmada izin geçmesinin biraz zaman alacağını söyledi. benim scar oluşumuna çok yaktın bir cildim olması sebebiyle olmuş böyle bir şey. kendisi ve ekibi ilgili tavırlarıyla şüphelerimi güvene dönüştürdüler. seanslarıma orda devam edeceğim, hatta küçük bir dövmem daha var sildirmek istediğim ona da başlamak istiyorum bakalım gelecek seansta :)

oraya gidipte yüzde yüz istediği sonucu alanı görmedim hiç bu forumda.görünüşe göre gayet umutlu gidiyorlar, hatta havalara uçuyorlar ama sonlara doğru pırt.umarım geçer ne diyeyim.

oraya gidipte yüzde yüz istediği sonucu alanı görmedim hiç bu forumda.görünüşe göre gayet umutlu gidiyorlar, hatta havalara uçuyorlar ama sonlara doğru pırt.umarım geçer ne diyeyim.

genel olarak mı yoksa dövme silme konusunda mı böyle olduğunu düşünüyorsun acaba?

'ladyteaser' dovmenın durumu nedir acaba bilgi verebilirmisin ?

benim 6. seansım bitti 10 gün içinde 7. ye gidicem. yaz boyunca istanbulda olmadığım ve güneşten koruması zor olacağı için yapamadık. son durumuna gelince oldukça azaldı. dilek hanım'ın dediğine göre çok inatçı bir dövme olduğu halde... bariz bir şekilde yok olduğunu gözlemleyebiliyorum. fakat artık azalması beni mutlu etmiyor. tamamen geçene kadar mutlu olamayacağım sanırım. çünkü sürecin uzunluğu insanı çok yoruyor. benim bir de elimde olduğu için sürekli görüyorum ve dolayısıyla başkaları da görüyor. ayrıca bu silinme aşamasında, azalarak yok olduğu için dövme normal halinden çok daha çirkin gözüküyor ki bu işin en can sıkıcı olan tarafı.
geçenlerde bindiğim bir taksinin şoförü elimdeki dövmeyi bu yarım yamalak haliyle görünce ne haddineyse "hapishanede mi yaptırdın onu?" diye sordu. yok kendisinde de varmış da ordan biliyormuş, hapishanede yapılan dövmeler böyle silik görünüyormuş da o yüzden öyle tahmin etmiş falan filan...ben çok kötü hissettim tabi...

Son düzenleme:
ben kasımdakı dovmeyı sıldırmek ıcın gıdıyorum 3.seansım bıttı yuzde 75ı sılındı seansı 200 lıra hıc ız yok cokta memnunum doktorumda nıhat beydı.son bır yada 2 seans daha gıderım dıye dusunuyorum.

arkadaşlar evet tamamen siliniyor dövme lazerle 8 seans en az benim ki de çıktı ancak kesinlikle yanık lekeleri kalıyor... ben izmirde yaptırdım seansı 500 tl ydi ama izler kalıyor...

arkadaşlar evet tamamen siliniyor dövme lazerle 8 seans en az benim ki de çıktı ancak kesinlikle yanık lekeleri kalıyor... ben izmirde yaptırdım seansı 500 tl ydi ama izler kalıyor...

dövmen neredeydi ve büyüklügü ne kadar dı ? bende izmirde sildiriyorum bilegimin iç kısmında 3 tane yıldız var ikisi cok minik..1.seansta acılma oldu 2 ay sonra gittim 2.seansı yaptılar suan kabuk atmadı ama çok bariz açılmalar oldu,2 seansta gözle görülür sekilde baya silindi..kaç seans daha giderim bilmiyoRUM ama..75 lira demişlerdi bana,gecen hafta gittgimde bu son gelişim arkadasımın tanıdıgına 50 liraya sildircem dedim işlem bittikten sonra yanıma gelip 50 lira ver yeter dediler :))))

Son düzenleme:
renkli dövmeler için medlite-c lazer işe yarıyormuş..
ama istanbulda hangi merkezlerde olduğunu öğrenmek lazım.
benim de renkli bir dönmem var birkaç seans yaptırdım baya solulaştı ama tam olarak geçmedi, tam olarak geçeceğini söyleseler bıkmadan giderim seanlslara ama en iyi yapan yer neresidir acaba

Nerede burası acaba bilgi verirsen çok sevinirim? Ben de dövmemden kurtulmaya çalışıyorum kesin sonuç alan başka arkadaşlar da varsa cevaplarınızı bekliyorum çok sevinirim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…