Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz arastırma asamasında ve türkiyede yasal değil.fakat türkiyede yasal olmadan bu işlemi yapan emrah koç isminde para avcısı doktor bile olmayan 1 sahtekar var..sakın aldanıp kendisine gitmeye kalkmayın.buradan tüm kadınlara söylüyorum.elimde bizzat kanıt var.emrah koç doktor değildir sakın kendisine aldanmayın.Amerikalı bir şirket göz rengini kalıcı olarak değiştiren bir teknoloji geliştirmişti ne oldu şuan kullanılıyor mu ?
Türkiye de mi yatıracak sınız maliyeti ne kadarKızlar ben işlemlere başladım merak edenlere bilgi verebilirim
Nasıl işlemler peki?Türkiye de yaptırıyorum canım istanbul da
Korkulacak abartılcak bir şey yok seans seans gidiliyo epilasyona nasıl gidiliyorsa öleNasıl işlemler peki?
Sana sonuna kadar katılıyorum...Ve şunu bilip gitmek gerekiyor mavi olacak diye bir şey yok göz rengine göre değişkenlik gösteriyorZamaninda bunu cok arastirmistim. Kahverengi gozun altinda zaten mavi goz pigmenti oldugu icin aciga cikarilabiliyor ama her goz icin garanti degil bu. Para vermeden once risklerini arastirmanizi tavsiye ederim. Goz bu sakaya gelmez.
Siz kaç seans gittiniz?Sana sonuna kadar katılıyorum...Ve şunu bilip gitmek gerekiyor mavi olacak diye bir şey yok göz rengine göre değişkenlik gösteriyor
3. Seans başlıcakSiz kaç seans gittiniz?