Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişiyor bizimki 2 yaşına kadar yavaş yavaş değiştiMerhabalar kızımın gözleri doğduğunda koyu maviydi şuan daha parlak bi mavi. 55 günlük sizce göz rengi değişir mi? Şimdi gözlerinin rengi bu şekilde normalde ilk fotoğraftaki gibi güneşte ikinci fotoğraftaki gibiEki Görüntüle 3549224 Eki Görüntüle 3549225
Mavi değil gri gibi göz rengi değişir zamanlaMerhabalar kızımın gözleri doğduğunda koyu maviydi şuan daha parlak bi mavi. 55 günlük sizce göz rengi değişir mi? Şimdi gözlerinin rengi bu şekilde normalde ilk fotoğraftaki gibi güneşte ikinci fotoğraftaki gibiEki Görüntüle 3549224 Eki Görüntüle 3549225
Merhaba kaçıncı ayından sonra yeşile döndü acaba bebeğinizin gözleri?Masallah bebeginize. Epey zaman gecti merak ettim gozleri degisti mi su an ne renk? Benim bebegiminde maviydi su an yesil gorunuyo degisir mi merak ediyorum.
6. Aydan sonra gozbebeginin cevresi yesil olmaya basladi ama insanlar biraz gec farkediyo bariz olmadigi icin.Merhaba kaçıncı ayından sonra yeşile döndü acaba bebeğinizin gözleri?
Epey zaman gecmis bebeginizin gozleri degisti mi acaba merak ettim.Merhabalar kızımın gözleri doğduğunda koyu maviydi şuan daha parlak bi mavi. 55 günlük sizce göz rengi değişir mi? Şimdi gözlerinin rengi bu şekilde normalde ilk fotoğraftaki gibi güneşte ikinci fotoğraftaki gibiEki Görüntüle 3549224 Eki Görüntüle 3549225