lazerle göz rengi değiştirme

aydanpcc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
11
0
1
38
Amerikalı bir şirket göz rengini kalıcı olarak değiştiren bir teknoloji geliştirmişti ne oldu şuan kullanılıyor mu ?

Amerikalı bir şirket göz rengini kalıcı olarak değiştiren bir teknoloji geliştirmişti ne oldu şuan kullanılıyor mu ?
henüz arastırma asamasında ve türkiyede yasal değil.fakat türkiyede yasal olmadan bu işlemi yapan emrah koç isminde para avcısı doktor bile olmayan 1 sahtekar var..sakın aldanıp kendisine gitmeye kalkmayın.buradan tüm kadınlara söylüyorum.elimde bizzat kanıt var.emrah koç doktor değildir sakın kendisine aldanmayın.

valla gelmiş olmasına gelmiş diye duydum piyasa çok kötü Umut tacirleri sahtekar doktorlarlà dolu... Bu yöntem kahve gözdeki pigmetleri yok ediyor sadece mavi oluyor başka bir renk olmuyor spriz deniliyor ama yalan dolan.. göz sağlığını bozup yolluyorlar eve daha kanıtlanmadi sağlıklı olduğu deney fareleri gibi kullanıyorlar suan 30 bin 40 Bin gibi astronomik ucretlerle caaanim göz mahvedilerek hemde al bide burdan yak diyerek geçirir insan ömrünü giden para giden saglik... dikkatli karar vermek lazım..

Göz bu ya saç mı uzat geçer denicek

Kızlar ben işlemlere başladım merak edenlere bilgi verebilirim

Zamaninda bunu cok arastirmistim. Kahverengi gozun altinda zaten mavi goz pigmenti oldugu icin aciga cikarilabiliyor ama her goz icin garanti degil bu. Para vermeden once risklerini arastirmanizi tavsiye ederim. Goz bu sakaya gelmez.

Zamaninda bunu cok arastirmistim. Kahverengi gozun altinda zaten mavi goz pigmenti oldugu icin aciga cikarilabiliyor ama her goz icin garanti degil bu. Para vermeden once risklerini arastirmanizi tavsiye ederim. Goz bu sakaya gelmez.
Sana sonuna kadar katılıyorum...Ve şunu bilip gitmek gerekiyor mavi olacak diye bir şey yok göz rengine göre değişkenlik gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…