Lcw

kuxsxum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
301
14
96
İstanbul
:kızgın:selam arkadaşlar çok sinirlendim bu gün.Kötü Kazen
2 ay evvel kızıma lcw marka bir mont aldım,daha bir kere yıkadım 30 derecede ve kısa programda.sonuçta bu çorap değilki zırt pırt yıkıyım ilk yıkamada montun her yeri leke oldu.kocaman su lekeleri var.halbuki yıkama talimatına bire bir uymuştum.neyse geri götürdüm aldığım yere ve verdikleri cevap şu bir daha yıkayın..ben şimdi ne yapayım bunlarıresmen enayi yerine koyuyolar insanı ya...neyse işte şikayetçiyim bu markadan ve kesinlikle tavsiye etmiyorum..:kızgın:

ben çoğu kıyafetlerimi lcw alıyorum,mont da aldım ama bişey olmadı.
eğer umursamadılarsa tüketici hakkını kullan şikayetçi ol canım.yada oraya git bir daha yıkadım ama bakın geçmedi sizi tüketici haklarına şikayet edicem de,bak nasıl geri değiştiriyorlar...

Bende Lcw Den Aliyorum çocuklarin Kiyafetlerini Sorun çikarsa Fişinle Beraber Götürürsen Sorunu çözüyorlar .bizde Problem Yaratmiyorlar .

Canim Kusurlu ürünü Muhakkak şikayet Et,tüketici Her Zaman Haklidir Ve Hakkini Alirsin,yanlarina Kar Birakma,şikayet Sitelerine Yaz Hemen

ben neredeyse çoğu kıyafetlerimi oradan alırım başıma 1 yada 2 defa geldi böyle birşey montum dediğin gibi olmuştu ve gittiğimde sizin hatanız dediler bende iade edip yenisini istiyorum dedim ama vermek istemediler tabi ama siz bilirsinz tüketici hakları diye bişey var mahkeme orda şikayet ederim falan deyince adamlar yenisini verdi bana yani öğrenci adamım ben mahkemeyle mi uğraşcam da söyledim öyle işte... :)
daha sonrada bi kazağım tüylendi topak topak oldu böyle benim hatamdan kaynaklanmasına rağmen yinede değiştirdiler..
sen yine git bence ve yıkadım buyrun aynı de ya değiştirirsiniz ya da şikayet ederim de ve de elemanlardan biriyle değil yetkili birisiyle konuş canım..

benimde ablamın lcwdan aldığı bi gomlek yıkamadan sonra bi garip oldu geri goturdu.teste gonderdiler kendilerinden mi kullanıcıdan mı die.test sonucunda gomlek yerin başka bir urun aldı

mağaza müdürüyle görüşmek iste montu götürüp, onlar yardımcı oluyor.

LCW'nin tüm lacivertleri soluyor, güneşte giymemek lazım herhaldeÇok üzgünüm çoook

Lacivert ne yaparsanız yapın soluyor. Lcw kaliteyi düşürdü zaten. Eskisi kadar kaliteli üretmiyor.Fiyatları da düşürdü, kasada sıra bekliyorsun bir sürü. Yine de alıyorum, çünkü zevkli şeyler üretiyorlar, özellikle çocuklar için.
Ben Adidas la yaşadım aynı sorunu, Tüketici Mahkemesine verdim Adidas' ı ama hala sonuç bekliyorum. Uzun sürse de hakkımızı arayalım derim.

Lcw gerçekten kaliteyi çok düşürdü
5 - 10 ytl ye tşört pantalon satılıyor hemde outlet de degil.Bu durumda beklenti ne olur siz bilin artık
Bende kızıma geçenlerde kargo tarzı kapri pantalon la bir bluz aldım
birde babet 20 numara olmasına karşın kızımın ayagını sıktı o kadar ufaktı yani.
Pantolon da toz topluyor.
Ama ne yalan söyliyeyim tasarımları güzel.

Lcw artık eskisi kadar kaliteli değil,benim çocukluğumda yani en fazla 15 yıl önce annem bize oradan kıyafetler alırdı,o t-shirtleri yıllarca giyerdik hiçbirşey olmazdı..Baskıları nakışları,renkleri cıvıl cıvıldı..Büydüğümüz için giyemezdi penyeleri,sona ya birine verilir ya da çok eskidiyse yer bezi olurdu..Şimdiki ürünler yer bezi bile olamaz çünkü çok dayanıksız ve kalitesiz..Nişanlıma bir penye aldık üzerindeki nakıştan yazıları elimde işlesem daha dayanıklı olurdu herhalde..Bi yıkadık yakası genişledi,5 para etmez bişiy oldu...Yalnızca tasrımlarının üzel olduğunu üşünüyorum..Kreatif ekip kadar bir de malların kalitesine yatırım yapsalar çok mutlu olacağım..

ben de kızım için yıllardır bu markayı tercih ediyorum.açıkçası 6 yıldır hem yazlık hem kışlık ürünlerinde hiç bir sorun yaşamadım. şanssızlıkmı artık ne diyeyim bilemiyorum ama siz şikayetinizden vazgeçmeyin....mağaza müdürüyle direkt görüşün.haklarınız var sonuna kadar kullanın..

bende 2 kızıma sürekli o markayı kullanıyorum sadece birkere sorun yaşamıştım
kızıma süveter almıştım hiç yıkamadan tüylenme oldu süveterde
bende geri götürdüm sağolsunlar değişim yaptılar
tekrardan şikayetini dile getir hakkını savun canımm

Ben hep Lcw den alışveriş yapıyorum
Hiç başıma gelmedi...Ama dediklerine göre 2 kalite mal üretiliyormuş bazı şehirlerdekiler 2. kalitedeymiş bende duyduklarımın yalancısıyım hasılı ben çok memnunum

bende yıllardır lcwden giyinirdim şimdide oğlumu giydiriyorum 1 kere problem yaşadım aldığım bi tşörtün önü çıtçıtlıydı ve çıtçıtlar koptu geri götürdüğümde ise paramı geri verdiler ben memnunum yane:1closedeyes:

lcw den ben kendime eşortman altı ve üst aldım o kadar yıkadım solmayı bırak çekmedi de oğlumada spor ayakkabı aldım ii çıktı kullanıyo..... ben beğeniyorum mallarını

ben yıllardır kendime beden seçeneklerinden ve tasarımlarının esprisinden ötürü lcw dan alışveriş yaparım. kendime aldığım tişörtlerde bazen sorun yaşadım ama pantalonlarımı montlarımı eteklerimi yıllarca kullandım. şimdi oğluma da ordan alıyorum. montumuz kaç defa yıkadğıım halde yepyeni duruyor. oğlumun kotları da aynı şekilde hiç yıpranmadı. bir iki defa üründen vazgeçip yeri götürdüm başka birşeyle değiştirdim. siz de gidip bir daha şansınızı deneyin yardımcı oluyorlar.

Back
X