• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lcw'dan internet üzerinden alışveriş yapanlar, lütfen bakar mısınız?

Yagmur052

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.125
18
158
Merhaba, bayanlar.
Lcw internet sitesinden bir mont beğendim. ödeme yalnız kredi kartı ve havale/eft ile yapılıyormuş.
Biz ailecek kredi kartı kullanmayalardanız. küçük ilçede oturduğum için yakın Lcw bulunmamakta...
Bu havale işlemi nasıl oluyor bana anlatırmısınız? her bankamatikten oluyormu? orda anlaşmalı banka yazmıyo da.. lütfen bilgilendiriniz. o montu almayı çok istiyorum :) şimdiden teşekkürler :)

havaleyi yapmak için sipariş verdikten sonra lcw nin banka hesap numarasini al zaten yanlış hatırlamıyorsam şipariş verirken havaleyi secince önune cıkıyo hesap numaraları onlardan atmsı sana en yakın olanı not et sonra atmye gıt kartsız para yatırmayı sec zaten senı yonlendırıyo atm cok zor degıl :)

havaleyi yapmak için sipariş verdikten sonra lcw nin banka hesap numarasini al zaten yanlış hatırlamıyorsam şipariş verirken havaleyi secince önune cıkıyo hesap numaraları onlardan atmsı sana en yakın olanı not et sonra atmye gıt kartsız para yatırmayı sec zaten senı yonlendırıyo atm cok zor degıl :)
öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
baktım, sadece yapı kredi bankasının hesap numarası varmış. oda burda yok ne yazıkki. burası küçük ilçe. sadece Ziraat ve Halk bankası var.
Lcw ya mail attım, bütün sitelerde var sizin neden kapıda ödemeniz yoktur diye. geri döndiler, bunu değerlendirecez filan diye. :)))))

öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
baktım, sadece yapı kredi bankasının hesap numarası varmış. oda burda yok ne yazıkki. burası küçük ilçe. sadece Ziraat ve Halk bankası var.
Lcw ya mail attım, bütün sitelerde var sizin neden kapıda ödemeniz yoktur diye. geri döndiler, bunu değerlendirecez filan diye. :)))))

taa ne zaman bende aynı sorunu yasamıstım bende nıye kapıda odeme yok dıye maıl atmıstım aynı degerlendırecez dıye mesaj atmıslardı :) bi türlü degerlendirememişler :)

taa ne zaman bende aynı sorunu yasamıstım bende nıye kapıda odeme yok dıye maıl atmıstım aynı degerlendırecez dıye mesaj atmıslardı :) bi türlü degerlendirememişler :)
yapma yaaa, bende bayağı umutlandıydım:))))))) tüh, mecbur binilecek dolmuşa gidilecek mağazaya:))))) deri mont kestirdim gözüme alamadım gitti yaa, göz önünde bedenleri de tükeniyo:((((( ah ahhhh :D

ne zmn internette gezinsem, hemen sağda solda, altta üstte Lcw nın reklamları çıkıyo. inadına sanki :D

ne zmn internette gezinsem, hemen sağda solda, altta üstte Lcw nın reklamları çıkıyo. inadına sanki :KK70:

bir yakınınızın kredi kartı varsa, onunla alın bence, tek çekim yapıp ona parasını verin.
bazı hesap kartları var alışveriş yapılabiliyor, kredi kartı değil de hesap kartınız varsa onunla bir deneyin.
havale işleminde yapı kredinin dışında da seçenekler var sanıyodum, bir bakayım var mıymş :D

bir yakınınızın kredi kartı varsa, onunla alın bence, tek çekim yapıp ona parasını verin.
bazı hesap kartları var alışveriş yapılabiliyor, kredi kartı değil de hesap kartınız varsa onunla bir deneyin.
havale işleminde yapı kredinin dışında da seçenekler var sanıyodum, bir bakayım var mıymş :KK70:
tamam, öyle yapacaz artık, teşekkür ederim :)

Back
X