ldracam ..Yardmnza ihtiyacm var

firegirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
252
-1
0
Hatay
arkadaşlar benim derdim ..eşimin iş yerinde kadın bir komşusu var...sürekli konuşuyorlar ..oturuyorlar ama baş başa değil eşimin patronu oluyor o kadın patranu oluyor....ama ben acyip kıl oluyorum bu duruma hiç hoşuma gitmiyor.
çünkü kadın eşim izinli olduğunda...veya kendisi izinli olduğunda msn den çaldırıyor
ve konuşuyorlar
allah bilirya eşimde ne konuştuklarını benden gizlemiyor
ama gecenin bir vakti bu durum beni çilede çıkarıyor
bunun bir diğer nedenide ,,bu kadının pek parlak bir evliliği yok
ama beni rahatsız eden şeyi taaaa kalbimde hissediyorum
daha önce..kadın iş arkadaşları da oldu hiç böyle hissetmedim
lütfen bana bir şeyler yazınsenağlamasenağlama

Hmmmm Evet canım biraz cansıkıcı bi durum ..
Konuşmaları dostanede olsa samimiyetlerinden rahatsızlık duymanız doğall ..Bence eşinize dile getirebilirsiniz rahatsızlığınızı ..Yani işyerinde konuşmaları tamam normalde evde gece vakti üstelik sizde yanınızda iken nediye konuşuyorki bu hatunla..

komsu- patron bunu anlayamadım ben
ama kadının gecenin bi yarısı caldırması hos degil bence belirt bunu kocana

valla ben eşime dile getirdim
bu kadınla her gece konuş muyorlar ama eşim izinli olduğunda veya kendi
izinli olduğunda yazışıyorlar
okuyorum neler yazdıklarını ..işler nasıldı vs.vs ama eşim bide bugün gezme gittik gibi bir şey yazdığı zamanda
..hmmmm ne güzel gibi kıskançlı ima eden şeyler yazıyor

komsu- patron bunu anlayamadım ben
ama kadının gecenin bi yarısı caldırması hos degil bence belirt bunu kocana

gecenin bir yarısı dediğim 10 buçuk onbir gibi
her şeyi olduğu gibi yazmaya çalışıyorum ki yanlış yapmayayım
çaldırdı dediğim...msn den slm yazıyor eşimde karşılık veriyor

bu konudaki hassasiyetini şine anlatmayı denesen ona güvendiğini ama bundan rahatsız oldugunu söylesen denedinmi bunu hiç

patron felan dinlemem.. ne demek? msn den yazışmak.. izinli gününde rapor verir gibi..

kadına kıskandığınızı belli etmeyin.. hatta arada sizde yazın naber falan gibi..

eşinizede güzellikle anlatın.. neden yanlış olduğunu.. bunu siz yapsanız ne tepki vereceğini sorun...

bu konudaki hassasiyetini şine anlatmayı denesen ona güvendiğini ama bundan rahatsız oldugunu söylesen denedinmi bunu hiç

denedim tabi...daha biraz önce yıktım ortalığı
kıyameti kopardım
bugüne kadar bir kere bile yapmadığım şeyleri yaptım
ne kadar psikopat olabileceğimide görmüş oldum
eşin ne diyor bu duruma ..dediğinizi duyar gibiyim
işte...bana ..aşkım kadınnın hiç bir art niyeti yok ....bir tanısan sende çok seversin bütün bu düşüncelerinden vaz geçersin diyor ama ben de tık yok

patron felan dinlemem.. ne demek? msn den yazışmak.. izinli gününde rapor verir gibi..

kadına kıskandığınızı belli etmeyin.. hatta arada sizde yazın naber falan gibi..

eşinizede güzellikle anlatın.. neden yanlış olduğunu.. bunu siz yapsanız ne tepki vereceğini sorun...

eşimin patronu değil...kadın iş yerindeki komşusu

canım başlangıcta sakin yaklaşmak daha mantıklı bence onun için kavga cıkarma onu daha cok itebilirsin daha sakin bi şeklide daha dogrusu biraz işve cilve yaparak söyle bunu erkekler daha cabuk yola gelıyor tabi bu benim şahsi düşüncem

esine rahatsız oldugunu soyle... kadının niyeti farklı olur olmaz bilemeyiz ama insanı rahatsız eden bi durum gercekten

hassasızınız bu konuda sanırım..
ama iş ıcın gorusuyolarsa ve sanırım esınızde konusduklarını sızle paylasıyo..
devamlı aynı işyerındeler konusmaları normal degılmı sızce..

hassasızınız bu konuda sanırım..
ama iş ıcın gorusuyolarsa ve sanırım esınızde konusduklarını sızle paylasıyo..
devamlı aynı işyerındeler konusmaları normal degılmı sızce..

aynı iş ortamında çalışmıyorlarki....eşim otel marketinde ...kadın otelin kuaföründe çalışıyor
ortak bir iş meselesi değil konuştukları
eşime .....nasılsın ,,bu gün ne yaptın...gezdinmi.. tozdunmu...bla bla bla
boş şeyler gereksiz bir konuşma
sanki kadın bir kvılcım bekliyor..eşimden bir ışık bekliyor gibi

iş yerinden komşu ne demek... bu kadın eşinin patronu değil ama mekan olarak aynı yerdelermi daha açıklayıcı olsan? ne demek izinli gününde msn de gece konuşmak yaa... üstelik evli bi kadın.. sen pekii bi erkek arkadaşınla konuş saat 11 de... ve eşine deki kötü niyetli değilim havadan suda konuşuyoruz işte.. sana vereceği cevap şu olur "erkekler böyle şeyleri yalnış anlar"!!! eee başkasının karısıyla konuşmak masumca.. ya senin karınla konuşan bir erkek hakkında neler düşünürsün.. patronu değil bişey değil.. konuşmanı istemiyorum diceksin bu kadar basit.. eğer kadın yalnış anlar derse, kadının yalnış anlamasımı benim yalnış anlamammı daha önemli de.. Allah Allah yaa...

aynı iş ortamında çalışmıyorlarki....eşim otel marketinde ...kadın otelin kuaföründe çalışıyor
ortak bir iş meselesi değil konuştukları
eşime .....nasılsın ,,bu gün ne yaptın...gezdinmi.. tozdunmu...bla bla bla
boş şeyler gereksiz bir konuşma
sanki kadın bir kvılcım bekliyor..eşimden bir ışık bekliyor gibi
afedersınız ben patronu dıye anladım..
basıt sorular soruyo esınıze emınım esınızde kaıdeye almıyodur..
kendınızı bukadar uzmeyın lütfen..
emınım bekledıg ışıg alamazda..ve pes eder..

yaa kardeşim akşama kadar karını görmüyosun izin günün olmuş eve gelmişsin vs ne diye elin karısıyla msnde konuşursun ki karınla ilgilen canım alacan oklavayı vuracan poposuna hee:mymeka:

canım sen tavrını koy vur yumruğunu masaya es gürle bişey yap :delphin:

bencede hiç hoş bi durum değil bu kadından rahatsızlığını esine açık yürekle anlat bence..

hiç hoş bir durum değil tabi ki,
ben kadınların kalplerinin,doğru şeyler hissettiğine inanırım....eşinize bu sıkıntınızı açın...hiç bari o çeki düzen versin bu duruma...

Back
X