sevgilimle olan bi kaç sorunumu daha yazmıştım ilgisizlik filan.. neyse biz dün gene kavga ettik kapadık telefonu filan.. bugün hiçbişi olmamış gibi normal konusmaya devam etti.. neyse asıl geleyim konuma. bunun furkan diye bi arkadaşı var. cocuk kacıncıya benimkine kız ayarlamaya calışıyo şu facebooktan.. en son bugün biz telde konusuyoduk furkanlayım dedi ama internet cafede olduklarını söylemedi.. o ara o furkan başka bi arkadaşlarının kız arkadaşıyla konusuyo.(. can benim sevgilim..) can sana kırılmış diyo. niye ki demiş oda. ona kız ayarlamıyomuşsun yazmış.bak yanımda öyle diyo yazmış.. iyide onun zaten bi sevgilisi yokmuydu demiş kız. var. yok ayarlamıcan zaten yazmış istersen msnde devam edleim demişler konusma bitmiş. bende bunu furkanın facebookuna girerek öğrendim. okuyunca çıldırdım resmen aradım hakaret küfür telde uçuştu resmen telefonda benimki sadece yok aşkım öyle bişey ben senle konusurken yazmış görmedim diye yeminler ediyo.. ama söylemediğim hiçbişi kalmadı resmen s.ç.m ağzına yarın dedim sabah 9da burdasın yapıcaksın seçimini sadece tamam aşkım haklısın diyo dellendim resmen ayy birine anlatmasam çatlıycaktım.. sizce yalan mı söylüyo bu benim ki?