Leep sonrası smear testi süresi

melinaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
8
0
1
27
Leep oldum 1 ay geçti sınırlar temiz geldi cin 2 hsıl vardı hpv 16 vardı sınırlar temiz geldi leep olmadan önce kasık ağrım Sarı akıntı kaşıntı vardı sağ kasıkta zaten kagittada sağ tarafta cin 2 hsıl yazıyordu neyse 3 gündür tekrar başladı bu sefer sadece akıntı rengi değişikti beyazdı gittim doktor enfeksiyon dedi 1 sene sonra smear yapılacak dedi kendi doktorum yoktu başka doktor baktı yaşım 26 bazı kadınlar 6 ayda smear demiş yaşımdan ötürü mu 1 sene sonra mi smear dedi hpv testi demedi smear dedi

6 ay sonra hem smear hem hpv verilmeli normalde
Kendi doktorum yoktu başka doktor vardı ben sordum 1 sene sonra smear testi vericeksin dedi olmadı 6 . Ayda kendi doktoruma gidicem kontrolle geldim diye smear ve hpv testi için derim yaşımdan ötürü mü dedi anlamadım 1 sene sonra diye

Leep oldum 1 ay geçti sınırlar temiz geldi cin 2 hsıl vardı hpv 16 vardı sınırlar temiz geldi leep olmadan önce kasık ağrım Sarı akıntı kaşıntı vardı sağ kasıkta zaten kagittada sağ tarafta cin 2 hsıl yazıyordu neyse 3 gündür tekrar başladı bu sefer sadece akıntı rengi değişikti beyazdı gittim doktor enfeksiyon dedi 1 sene sonra smear yapılacak dedi kendi doktorum yoktu başka doktor baktı yaşım 26 bazı kadınlar 6 ayda smear demiş yaşımdan ötürü mu 1 sene sonra mi smear dedi hpv testi demedi smear dedi
Kasık ağrısı bende de vardı kolposkopi oldum kronik servisit çıktı ecc de yapılmış benim ondan sonra ağrım geçmişti ancak şimdi yine var akıntım da sarı ve kaşıntım var, aynı belirtiler yaşıyoruz bende o zaman sadece kronik servisit çıkmıştı

Kasık ağrısı bende de vardı kolposkopi oldum kronik servisit çıktı ecc de yapılmış benim ondan sonra ağrım geçmişti ancak şimdi yine var akıntım da sarı ve kaşıntım var, aynı belirtiler yaşıyoruz bende o zaman sadece kronik servisit çıkmıştı
Ben bugün gittim enfeksiyon var dedi rahmin arkasınada sıvı birikmiş dedi işte ilaç yazdı bana 1 sene sonra smear dedi ama kendi doktorum yoktu maalesef başka doktor baktı bende 6 ay sonra gitcem kendi doktoruma kontrole geldim smear ve hpv testi için diyicem siz doktora gidin bi sizin hpv kaçtı peki birde bacak ağrıniz oluyormu bende oluyor ondan mi bilmiyorum ama

Back
X