Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şubat mart gibi leep olmuştum gecmis olsun size deGeçmiş olsun leep nezaman olmustunuz? Smear temiz ama hpv pozitif sık rastlanan bişey benimkide aynı o şekilde
Merhaba cin2 idi hsil ve lsil mevcuttu ve şiddetli displazi yazıyor tanıda ve evet 3 gün önce gittiğim doktorda sizin gibi şaşırmıştı 22 yasında leep mi oldun demiştiSizin cin2 mi cin3 müydü? Sizin yaşınızda leep yapmuyorlar ki!
Cin2de yapmıyorlar sizin yaşınızda. Keşke çok araştırsaydınız çok yazık olmuş maalesef. Çünkü yenebiliyorsunuz. Yaşınız çok genç.Merhaba cin2 idi hsil ve lsil mevcuttu ve şiddetli displazi yazıyor tanıda ve evet 3 gün önce gittiğim doktorda sizin gibi şaşırmıştı 22 yasında leep mi oldun demiştine yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Keşke araştırsaydım fakat psikolojik olarak öyle bi zamanda değildim çoğu üst üste gelince olup kurtulmak istemiştim o an sağlık olsun olan oldu artıkCin2de yapmıyorlar sizin yaşınızda. Keşke çok araştırsaydınız çok yazık olmuş maalesef. Çünkü yenebiliyorsunuz. Yaşınız çok genç.
rahim ağzın temiz gözükmesi smear testi ile alakalı oluyor genelde. Hpv pozitif devam edebilirArkadaşlar merhaba leepten sonra ilk testimi verdim size bir sorum olacak doktorum rahim ağzımın temiz göründüğü söyledi testin cıkmasına ortalama 2 hafta var smear temiz olup hpv hala pozitifliği gören var mı yaygın mıdır bu durum(22 yasındayım leep oldum hpv+16)
27 yaş yine erken mi oluyorCin2de yapmıyorlar sizin yaşınızda. Keşke çok araştırsaydınız çok yazık olmuş maalesef. Çünkü yenebiliyorsunuz. Yaşınız çok genç.
Tahmini nekadar süre önce hpv kaptınızda cin2-3 olabildi?Test için biraz erken değil mi ? Sonuçunuz çıktıgında yazarmısınızMerhaba cin2 idi hsil ve lsil mevcuttu ve şiddetli displazi yazıyor tanıda ve evet 3 gün önce gittiğim doktorda sizin gibi şaşırmıştı 22 yasında leep mi oldun demiştine yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Cin1-2 de de smear temiz görünebiliyor, smear testine çokda güvenmemek gerekiyorrahim ağzın temiz gözükmesi smear testi ile alakalı oluyor genelde. Hpv pozitif devam edebilir
Bilmiyorum fakat 2.5 yıllık ilişkimden sonra ne olduysa oldu ve rahim ağzımda yara varmış sanırım o ilerletmis doktorum bana 6 ay aonra test vermem gerektiğini söylemişti Tabikii yazarım çıktığındaTahmini nekadar süre önce hpv kaptınızda cin2-3 olabildi?Test için biraz erken değil mi ? Sonuçunuz çıktıgında yazarmısınız
Cin1-2 de de smear temiz görünebiliyor, smear testine çokda güvenmemek gerekiyor
Stres yapma negatif olmuşsundur.Bu süreçde bagısıklık güçlendırmek icin bişeyler yaptın mı ? Kan degerlerin nasıl? Vitamin kullanıyor musun?cok yoruldum artık psikolojim kaldırabilir mi sonucumu bilmiyorum her seyi yaptım iyilesmek icin bekliyorum suan stresli bir sekilde
Evet ben 30dan önce cin2de leep yapmıyorlar diye biliyorum27 yaş yine erken mi oluyor
Evet 3 kutu ahcc,2 doz aşım,cranberry,magnezyum daha saymadığım birçok şey kullandım leep olmadan önceki kan değerlerimde 6 değer referans dısıydı 1 hafta önce verdim hepsi çok iyi hiç referans dışı yok tabi vitaminlerin yanında her gün chia tohumlu kefir roka maydonoz soğan vs.insallah negatif olmusumdur hepimiz umarım negatifi görürüzStres yapma negatif olmuşsundur.Bu süreçde bagısıklık güçlendırmek icin bişeyler yaptın mı ? Kan degerlerin nasıl? Vitamin kullanıyor musun?
Olmuşsundur,olmadıysanda bikac aya olursun stres yapma leep olanlar kolay negatif oluyorEvet 3 kutu ahcc,2 doz aşım,cranberry,magnezyum daha saymadığım birçok şey kullandım leep olmadan önceki kan değerlerimde 6 değer referans dısıydı 1 hafta önce verdim hepsi çok iyi hiç referans dışı yok tabi vitaminlerin yanında her gün chia tohumlu kefir roka maydonoz soğan vs.insallah negatif olmusumdur hepimiz umarım negatifi görürüz
Tesekkür ederimOlmuşsundur,olmadıysanda bikac aya olursun stres yapma leep olanlar kolay negatif oluyor