• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Lego Arıyorum

alcinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
161
20
68
İzmir
Lego arıyorum. Duplo olursa iyi olur olmazsa da olur :) Başka marka düşünmüyorum. Elinizde varsa resim eklerseniz sevinirim.

IMG_3414.webp

bu playskoolun lego merkezi parçaları yapıp üsütne takıyorsunuz tuşa basınca ortada ki düzenek dönüryor mavi kısımların altında parçaları var

Lego arıyorum. Duplo olursa iyi olur olmazsa da olur :) Başka marka düşünmüyorum. Elinizde varsa resim eklerseniz sevinirim.

Başka marka düşünmüyor olmanıza üzüldüm, zira laq da çok iyi. Biz de eskiden lego alırdık hep ama laq yu deneyince hep laq almaya başladık.

Başka marka düşünmüyor olmanıza üzüldüm, zira laq da çok iyi. Biz de eskiden lego alırdık hep ama laq yu deneyince hep laq almaya başladık.
Duymadım daha önce. Farklı markaların ürünlerini görünce lego dan vazgeçmemeli dedim :) Söylediğiniz markaya da bakacağım. Aklıma yatarsa elinizde var mı?

Duymadım daha önce. Farklı markaların ürünlerini görünce lego dan vazgeçmemeli dedim :) Söylediğiniz markaya da bakacağım. Aklıma yatarsa elinizde var mı?
Cevabımı dikkate almanıza çok sevindim :) teşekkür ederim. Ben satış yapmıyorum ama yapmış olduğumuz canavarı resim olarak gönderiyorum size. Satışı kendi laq.com.tr internet sitelerinden ve n11 üzerinden yapıyorlar diye biliyorum sadece, öyle söylemişlerdi :)

Eklentiler

• 15534803_127855117710666_3863968375818420224_n.webp
    15534803_127855117710666_3863968375818420224_n.webp
    24 KB · Görüntüleme: 77
Sorumun cevabını buldum :) İyiymiş ama çoğunun üstünde +5 yazıyor.

Cevabımı dikkate almanıza çok sevindim :) teşekkür ederim. Ben satış yapmıyorum ama yapmış olduğumuz canavarı resim olarak gönderiyorum size. Satışı kendi laq.com.tr internet sitelerinden ve n11 üzerinden yapıyorlar diye biliyorum sadece, öyle söylemişlerdi :)
İlginiz için ben çok teşekkür ederim. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık :) Lego dan daha faydalı gibi duruyor.

İlginiz için ben çok teşekkür ederim. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık :) Lego dan daha faydalı gibi duruyor.
Açıkçası biz çok memnun kaldık :) Parçalar küçük evet ama bu daha çok çocuğun gelişimiyle alakalı. Bazı ürünlerde büyük parçalar oluyor. Biz 3 yaşında onlardan almıştık :) Daha iyi bilgi için facebooktan yazın isterseniz. Biz oradan bilgi almıştık.

Back
X