Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lego arıyorum, teşekkür ederim :)
Lego arıyorum. Duplo olursa iyi olur olmazsa da olur :) Başka marka düşünmüyorum. Elinizde varsa resim eklerseniz sevinirim.
Duymadım daha önce. Farklı markaların ürünlerini görünce lego dan vazgeçmemeli dedim :) Söylediğiniz markaya da bakacağım. Aklıma yatarsa elinizde var mı?Başka marka düşünmüyor olmanıza üzüldüm, zira laq da çok iyi. Biz de eskiden lego alırdık hep ama laq yu deneyince hep laq almaya başladık.
Cevabımı dikkate almanıza çok sevindim :) teşekkür ederim. Ben satış yapmıyorum ama yapmış olduğumuz canavarı resim olarak gönderiyorum size. Satışı kendi laq.com.tr internet sitelerinden ve n11 üzerinden yapıyorlar diye biliyorum sadece, öyle söylemişlerdi :)Duymadım daha önce. Farklı markaların ürünlerini görünce lego dan vazgeçmemeli dedim :) Söylediğiniz markaya da bakacağım. Aklıma yatarsa elinizde var mı?
Sorumun cevabını buldum :) İyiymiş ama çoğunun üstünde +5 yazıyor.Duymadım daha önce. Farklı markaların ürünlerini görünce lego dan vazgeçmemeli dedim :) Söylediğiniz markaya da bakacağım. Aklıma yatarsa elinizde var mı?
İlginiz için ben çok teşekkür ederim. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık :) Lego dan daha faydalı gibi duruyor.Cevabımı dikkate almanıza çok sevindim :) teşekkür ederim. Ben satış yapmıyorum ama yapmış olduğumuz canavarı resim olarak gönderiyorum size. Satışı kendi laq.com.tr internet sitelerinden ve n11 üzerinden yapıyorlar diye biliyorum sadece, öyle söylemişlerdi :)
Açıkçası biz çok memnun kaldık :) Parçalar küçük evet ama bu daha çok çocuğun gelişimiyle alakalı. Bazı ürünlerde büyük parçalar oluyor. Biz 3 yaşında onlardan almıştık :) Daha iyi bilgi için facebooktan yazın isterseniz. Biz oradan bilgi almıştık.İlginiz için ben çok teşekkür ederim. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık :) Lego dan daha faydalı gibi duruyor.