Leke gelmesi

Sen de haklısın tabi sonra hayal kırıklığı da kötü olur. Zaten çok da kafaya takmamak lazim saglikli olduktan sonra bir sekilde oluyor nasilsa ne kadar sürede olacağı da biraz şans artik ona yapacak bir şey yok. Kaldı ki artık saglik anlamındaki sorunların neredeyse %90 ı çözülebilir sorunlar süreç biraz yipratici gecse de.
Ama bence hamilesin

İnş. Canim 6 aydir istiyorum olmuyor bu ay artik umudu kestim hatta memleketteyim adet günüm buraya denk geliyor diye burada doktora gitmeyi düşünüyordum ama olmadim inş.sessiz sedasiz geliyordur hep gününde olurum. İlk defa gecikti ve ilk defa boyle bir lekelenme yasadim. Korktuğundan test yapmiyorum.bir hafta bekleyeyim dedim inş hamileyimdir inş hastalanmam

İnş canim ya sırf umudu kestiğin biraz başka şeylere odaklandigin için bile olabilir hamilelik. Çünkü stres ve beklenti çok kotu etkiliyor. Bence yaslan arkana acele etme olacağı zaman tamamen şans bu işlerde haftaya bir test yaparsın. Ama degilsen de fazla kafani yorma nasılsa olacak bir gün akisina bırak.

Bugün 8 günüm geçmiş oluyor henüz olmadim kesin hamile de değişimdir çok sinir bozucu bir durum test hala yapmadim canm

Bugün 8 günüm geçmiş oluyor henüz olmadim kesin hamile de değişimdir çok sinir bozucu bir durum test hala yapmadim canm
bu hafta bir test yap ama bence cidden hamile olabilirsin. moralini de hiç bozma anladığım kadarıyla bir sağlık problemin yok sadece hamile kalmayı bekliyorsun değil mi? eğer öyleyse hiç kafana takma nasılsa olacak bugun değilse yarın

Düzenli olarak adet görüyorum kist olayim felanda yok çok sükut 5 aydir deniyoruz olmuyor ilk defa bu ay gecikti iste yaparim test inş.haber veririm

kızzzlar yardımınıza ihticaım var ben 27 mayısta düşük yaptım 25 haziranda ise adet oldum adetim bittikten sonra mide bulantılarım başladı 5 gün oyle sürdü daha sonra kahverengi akıntım geldi 2 gün sonra bitti ve suan sol kasık ağrımla mide bulantım devam ediyor ve kendimi cok yorgun hissediyorum sizce hamile olabilir miyim ??

Sessiz_sedasız adetin epey gecmis son durumunu merak ettim. Benim adetime 8 gun var ben de de leke geldi ve adet olacakmusim gibi karnim agriyo. Insallah hamilesindir de bana umut olursun :)

Kızlar benim adete 4 gün var, dün gece saat 12 buçukta denemek için ovulasyon testi yaptım iki köyü çizgi çıktı internetten araştırdım adete yakın ovulasyon testi pozitif çıkınca gebelik anlamına geliyormuş, bugün beyaz akıntıya karışık kahverengi leke geldi saat 16 gibi tekrar ovulasyon testi yaptım dunkunden daha koyu çıktı, normalde adetten önce böyle kahverengi leke gelirdi ama şimdi adete 4 gün varken geldi,esimden test istedim akşam gelirken varsa nöbetçi eczaneden alacak, leke ve pozitif çıkan ovulasyon testleri dışında belirti yok sizce bebek geliyor olabilir mi? Bir de bu eşim şehir dışında olduğundan s adece

Bir de bu ay eşim şehir dışında olduğundan sadece 1 kez deneme yapabildik diycektim, sizce hamiş olabilir miyim?

[QU"amine1708ma, post: 47303217, member: 772862"]Evet canım hamile olabilirsin kan testi yap hemen[/QUOTE]
Bu aksam idrar testi yaptım negatif çıkınca ben de kan testi yaptırdım malesef o da negatif çıktı ama adete daha 4 gün var bu ovulasyon testinin pozitif çıkması ve kahverengi akıntı umutlandırdi, testlerde çıkmayacak kadar erken bir gebelikte kahverengi akıntı gelir miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…