- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Canim hala hastalanmadim bekliyorum belirtim de yok inş senin gibi güzel haberi bnde alirimBende de yoktu o belirtiler :)
Sen de haklısın tabi sonra hayal kırıklığı da kötü olur. Zaten çok da kafaya takmamak lazim saglikli olduktan sonra bir sekilde oluyor nasilsa ne kadar sürede olacağı da biraz şans artik ona yapacak bir şey yok. Kaldı ki artık saglik anlamındaki sorunların neredeyse %90 ı çözülebilir sorunlar süreç biraz yipratici gecse de.İnş.canim bugünde olmadim bekliyorum umutlanmak sonrada hayal kirliliği yaşamak istemiyorum testte yapmiyorum bazilari adet günü gelmeden klasik agrisindan göğüs agrisindan bahsediyo ister istemez bende yok diye umutlnamiyorum en iyisi biraz beklemek gibi geliyor bana inş hayal kirliliği yaşanan inş.bir sürpriz olur
Sen de haklısın tabi sonra hayal kırıklığı da kötü olur. Zaten çok da kafaya takmamak lazim saglikli olduktan sonra bir sekilde oluyor nasilsa ne kadar sürede olacağı da biraz şans artik ona yapacak bir şey yok. Kaldı ki artık saglik anlamındaki sorunların neredeyse %90 ı çözülebilir sorunlar süreç biraz yipratici gecse de.
Ama bence hamilesin
İnş canim ya sırf umudu kestiğin biraz başka şeylere odaklandigin için bile olabilir hamilelik. Çünkü stres ve beklenti çok kotu etkiliyor. Bence yaslan arkana acele etme olacağı zaman tamamen şans bu işlerde haftaya bir test yaparsın. Ama degilsen de fazla kafani yorma nasılsa olacak bir gün akisina bırak.İnş. Canim 6 aydir istiyorum olmuyor bu ay artik umudu kestim hatta memleketteyim adet günüm buraya denk geliyor diye burada doktora gitmeyi düşünüyordum ama olmadim inş.sessiz sedasiz geliyordur hep gününde olurum. İlk defa gecikti ve ilk defa boyle bir lekelenme yasadim. Korktuğundan test yapmiyorum.bir hafta bekleyeyim dedim inş hamileyimdir inş hastalanmam
Sonuc ne canim?Bende idrar testi yaptim pembe lekelenme oldu ustunden 3gun gecti kan testi yaptrdim sonuc bekliyorum hamilemiyim hamile degilsem neden hala adet olmadin kafamda deli dorular
Bugün 8 günüm geçmiş oluyor henüz olmadim kesin hamile de değişimdirİnş canim ya sırf umudu kestiğin biraz başka şeylere odaklandigin için bile olabilir hamilelik. Çünkü stres ve beklenti çok kotu etkiliyor. Bence yaslan arkana acele etme olacağı zaman tamamen şans bu işlerde haftaya bir test yaparsın. Ama degilsen de fazla kafani yorma nasılsa olacak bir gün akisina bırak.
Hamile degilim rahim agzi kalinlasmasi var Allah yardimcimiz olsunSonuc ne canim?
bu hafta bir test yap ama bence cidden hamile olabilirsin. moralini de hiç bozma anladığım kadarıyla bir sağlık problemin yok sadece hamile kalmayı bekliyorsun değil mi? eğer öyleyse hiç kafana takma nasılsa olacak bugun değilse yarınBugün 8 günüm geçmiş oluyor henüz olmadim kesin hamile de değişimdirçok sinir bozucu bir durum test hala yapmadim canm
Düzenli olarak adet görüyorum kist olayim felanda yok çok sükut 5 aydir deniyoruz olmuyor ilk defa bu ay gecikti iste yaparim test inş.haber veririmbu hafta bir test yap ama bence cidden hamile olabilirsin. moralini de hiç bozma anladığım kadarıyla bir sağlık problemin yok sadece hamile kalmayı bekliyorsun değil mi? eğer öyleyse hiç kafana takma nasılsa olacak bugun değilse yarın
Oooo!... desene güzel bir haber geliyor sendenDüzenli olarak adet görüyorum kist olayim felanda yok çok sükut 5 aydir deniyoruz olmuyor ilk defa bu ay gecikti iste yaparim test inş.haber veririm
Anladım canim gecmis olsun aminHamile degilim rahim agzi kalinlasmasi var Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?