Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin sana da hayırlı bir evlat versin çok içten dua ettim gerçekten inşallah sabah namazında dualarımda olacaksın
Yaaaaa Allah razı olsun gözlerim doldu Burada o kadar çok dua edicem diyen,senin kadar ben de beklicem güzel haberini diyen oldu ki, hepinizden Allah razı olsun. Rabbim de sizin gönlünüze göre versin inşaAllah Bana da sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşaAllah
Yaaaaa Allah razı olsun gözlerim doldu Burada o kadar çok dua edicem diyen,senin kadar ben de beklicem güzel haberini diyen oldu ki, hepinizden Allah razı olsun. Rabbim de sizin gönlünüze göre versin inşaAllah Bana da sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşaAllah
Merhaba kızlar benimde 2 gündür kasıklarımda ağrı var gündüz ilişkiden sonra akşam yumurta akıgibi uzayan şefaf sıvı geldi ve pembe leke geldi sizce yerleşme mi oldu doktorum adet tarihime kadar döllenme sürem olduğunu söylemişti yarın regl tarihim
Kızlar selam daha önce de sordum ama pek cevap alamadım tekrar sorayım istedim. Bu ay korunmasız ilişkim oldu düzenli şekilde. Reglşme 7 gün var ve göğüslerimde şişkinlik ağrı yok normalde olurdu. Bir süredir belimde kalçama vuran ince Bi sancı ve kasıklarımda bazen iğne batması bazen regl olacakmışım gibi ağrı oluyor. 2 gün önce peçeteye yumurta akı gibi akıntıyla beraber kahverengi leke geldi sonra çok az pembe bir akıntı. Gözlerim sürekli sulanıyor bacaklarımda da bazen ağrı oluyor. Bunlar belirti mi ve o leke yerleşme kanamasına benziyor mu bilgisi olanlar yazabilir mi. Şimdiden teşekkürler