Leke oluşur mu?

melisece123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
570
408
23
Kızlar kantaron yağı sürdüm yüzüme cildim yağlı sürerken tedirgin oldum iz,leke vs oluşur mu? Yağdan dolayı?

Şikayetiniz neydi neden sürdünüz?
Kantaron yağı ile güneşe çıkmamalısınız diye biliyorum. Leke yaptığını okumuştum.

Yara ve yanık tedavisinde kullanıldığını biliyorum. Yanık acılarını alıyor da, mide yaralarına iyi geliyor ben kendim yapıyorum bu sene kantaron yağımı. Anlattığım şekilde çok faydasını gördüm.
Ama sivilce ve cilt tedavisi kısmını bilmiyorum. Dediğim gibi okuduğum sadece güneşte leke yaptığı. İnşallah bir sıkıntı olmaz sizde de.

Yara ve yanık tedavisinde kullanıldığını biliyorum. Yanık acılarını alıyor da, mide yaralarına iyi geliyor ben kendim yapıyorum bu sene kantaron yağımı. Anlattığım şekilde çok faydasını gördüm.
Ama sivilce ve cilt tedavisi kısmını bilmiyorum. Dediğim gibi okuduğum sadece güneşte leke yaptığı. İnşallah bir sıkıntı olmaz sizde de.
İnşallah ya bir bilen birşey dese de rahatlasam

Aşırı sorunlu bir cildim yok ama ciddi manada olmasa da gözenek,sivilce,sivilce lekesi vardı bende sürdüm.

Belki doğal bir çare aradınız ama sırf doğal diye tedirgin olduğunuz bir şeyi kullanmaktansa eczaneden bu soruna yönelik dermokozmetik ürünler edinmenizi öneririm.

Cilt yapımız benziyor biraz, ben temizlik ve nemlendirme için La Roche Posay Effeclar Serisi, güneş koruyucu olarak da dönüşümlü olarak Solante Acnes ve Tele Rubor kullanıyorum, çok da faydasını gördüm.

Ayrıca takviye olarak ne kullanırsanız kullanın, mevcut ve olası sivilce lekeleri için kaliteli bir güneş koruyucu şart.

Back
X