- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
- 23
- Konu Sahibi melisece123
Kızlar kantaron yağı sürdüm yüzüme cildim yağlı sürerken tedirgin oldum iz,leke vs oluşur mu? Yağdan dolayı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı sorunlu bir cildim yok ama ciddi manada olmasa da gözenek,sivilce,sivilce lekesi vardı bende sürdüm.evdeyim zaten deŞikayetiniz neydi neden sürdünüz?
Kantaron yağı ile güneşe çıkmamalısınız diye biliyorum. Leke yaptığını okumuştum.
Siz kullanıyor musunuz?Bi seferden bişey olmazda güneşe de çıkmayın öyle leke yapabilir
İnşallah ya bir bilen birşey dese de rahatlasamYara ve yanık tedavisinde kullanıldığını biliyorum. Yanık acılarını alıyor da, mide yaralarına iyi geliyor ben kendim yapıyorum bu sene kantaron yağımı. Anlattığım şekilde çok faydasını gördüm.
Ama sivilce ve cilt tedavisi kısmını bilmiyorum. Dediğim gibi okuduğum sadece güneşte leke yaptığı. İnşallah bir sıkıntı olmaz sizde de.
Hamileliğimde çatlaklarım için kullanmıştım pek faydası olmadı neyazıkki...Siz kullanıyor musunuz?
Hadi yaa bende şuan korku içerisindeyimHamileliğimde çatlaklarım için kullanmıştım pek faydası olmadı neyazıkki...
Yıka yüzünü güzelce korkacak bişey yokkiHadi yaa bende şuan korku içerisindeyim![]()
Aşırı sorunlu bir cildim yok ama ciddi manada olmasa da gözenek,sivilce,sivilce lekesi vardı bende sürdüm.