kyk oda arkadaşım lezbiyen çıktı

Lezbiyen olsa ne olmasa ne her hetero karşı cinse saldırıyor mi hiç erkek arkadaşın yok mu senin mesela hey Allahım ya

biri de yazmış, vay allah korusun çocuklarımızı, kiminle arkadaşlık edersen ruhu sana sirayet eder. hahahsb

hanımefendi eşcinsellik bulaşıcı değildir. sonradan olunmaz. çocuklarınız zaten eşcinselse eşcinseldir. normalleştirilmiş de değil. zaten normal bir durum. sadece görünürlük arttı o kadar. yozgatın, ıspartanın köyünde de var eşcinseller.

soruyu soran arkadaşa gerekli cevaplar verilmiş zaten. sizi rahatsız edip taciz etmiyorsa bir sorun yoktur. ha bana aşırı ters bi durum diyorsanız da arkadaşlığınızı bitirirsiniz olur biter. heteroseksüel erkeklerin hepsi size aşık değilse, eşcinsel kadınlar da değildir.

Fake oldugunu. Sanmiyorum bu olaylar malesef cok fazla yorumlara da şok oldum toplum tamamen bunu normalleştirmis Allah yavrularimizi kardeslerimizi korusun ne diyeyim Allah ıslah etsin kiminle arkadaslik edersen ruhu sana sirayet eder mesafe koymani öneririm
Aynen kanka lezbiyenle arkadaşlık edersen bi anda lezbiyen oluyorsun güncelleme geliyor :70: Allah yavrularımızı asıl sizin gibilerden korusun 🙏🏼
Bu arada peynirlerle alıp veremediğiniz nedir arkadaşlar :27:

ben ilk kykya gittiğimde beni ikinici sınıflarla dolu bir odaya verdiler odadaki tek birinci sınıf bendim ilk gittiğim haftadan iki tanesiyle konuşup arkadaş oldum ama bir yıldır tanıştıkları için çok yakın arkadaşlardı aralarına girdikçe ikisi birbirinin arkasından bana atıp tutmaya başlamıştı ama ben ikisinide çok seviyordum ve bunları onlara söylemiyordum bu olaylar bir süre böyle ilerledi ve sene sonuna doğru (arkadaşımın adı x olsun) x kendini iyice benden ve diğerinden uzaklaştırmaya başladı. sebebini anlamamıştım ve diğer arkadaşımda iyice beni kendine çekmeye ve x e karşı doldurmaya başlamıştı bende iyice x ten soğumuştum ve diğer arkadaşımla can ciğer olmuştuk iyice diğer arkadaşım mezun olucaktı ve ben x le kalıcaktım yaz boyuncada aynı şekilde x bizimle hiç iletişim kurmadı okul açıldı ikinci sınıf olmuştum odalarımız değişmişti bir gün x yanıma gelip artık dayanamadığını ve bana içini dökmek istediğini söyledi bende tabi dinlerim dedim başladı anlatmaya diğer arkadaşımı yatakta başka yakın arkadaşımız olan bir kızla bastığını ve o odaya girdiğinde hemen toparlandıklarını anlattı o andan sonra x ve diğeri bu konu hakkında hiç konuşmamışlar bir gün x diğerinin telefonundan bir video izlerken yukardan gelen bir bildirimde sevgili olduklarını tam kanıtlıyor. X bana anlattıkça ben şoklar geçirdim çünkü kaç gece eximi özlüyorum diye ağladı bu kız bana (exi erkek) ve sürekli konuştuğu erkekleri bana gösterir anlatırdı. onunla birlikte yatıp kalkarız biz o derece samimiyetimiz ve sevgilisi olan kızda benim bir başka yakın arkadaşım gelip bana anlatsalar bunu yadırgarım diye mi anlatmadılar bilmiyorum ama x in anlatımı sonrası hesaplarına baktım takipleşmiyorlardı ayrılmışlar belliydi ve diğer arkadaşımın bana duyguları olduğundan çok şüpheliyim artık ne yapacağımı bilmiyorum şöyle düşünün çok çok sevdiğiniz en yakın arkadaşınız bacınız sizi seviyor çıkmazdayım kızlar arkadaşlığımı bitirmem mi gerekiyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
Orası yurt orada herşey olur. Senden önce bu ranzada yatan arkadaş öldü, ruhu arada gelip yatağım da yatağım diye ortada geziyor da diyebilirlerdi. Bu arada hiç gerçekçi değil anlattığın ve kaygın çok manasız. Zorlama olmuş...

Son düzenleme:
üniversitede ev arkadasım bisexueldi. hiç bana saldırmadı ndjf hala daha çok samimiyiz. hatta sakasını falan yapardık aramızda sık sık. abartmayın. gelip buraya konu açmanıza bakılırsa bi bildikleri varmış da size söylememişler 😂

Bütün bunlar bilgisizlikten, gencecik kızsın belki kapalı bir toplumdan muhafazakar bir aileden geldin çoğumuz gibi, seni bunla yargılamayacağım. Kendi gibi biseksüel lezbiyen eğilimleri olan kızları bulur zaten kokusunu alır onlar birbirlerinin, random bir hetero birey ile uğraşıp başına iş almak istemeyecektir, merak etme. Onun dışında da bu insanlar zannettiğin gibi her dakika seks düşünmüyor, önüne geleni cinsel obje olarak görmüyor, tıpkı senin gibiler, yedi yirmidört seks düşünmüyorlar, bir hayatları var.

Back
X