- Konu Sahibi capslocksmith
-
maşaallah canım... inşaallah bir daha hamileliğinde hiçbir sorun yaşamazsın... içini ferah tut.. Allah büyüktür.. inşaallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alır güzel güzel büyütürsün..
Canım 3 dusuk yaptım. 4.dogurdum çok sukur :) dusukler lekeyle basladı hep ama benim lekelerim hiç gecmedi... Seninki gecmiş çok sukur... 3 gebelikte de kalp atısı alamadım oglumda aldım.. Sen de almışsın !! Lutfen panık yapma. Tekrarlamadıysa bebişin içerde iyidir,seninledir!stres yapma,içinde takla atmaya baslayınca rahatlıyor insan... İyi olacak inş hep oyle dusun...
Canım 3 dusuk yaptım. 4.dogurdum çok sukur :) dusukler lekeyle basladı hep ama benim lekelerim hiç gecmedi... Seninki gecmiş çok sukur... 3 gebelikte de kalp atısı alamadım oglumda aldım.. Sen de almışsın !! Lutfen panık yapma. Tekrarlamadıysa bebişin içerde iyidir,seninledir!stres yapma,içinde takla atmaya baslayınca rahatlıyor insan... İyi olacak inş hep oyle dusun...
kızlar biliyorum bikaç konum var ama panik oldum. eşim de çok stresli
kahverengi leke görmüştük, bir kere oldu pazar akşamı, çok az, sonraki gün sabah peçeteyle o bölgeyi sildiğimde belli belirsiz vardı yine.
ve bugün tam 21. gün tekrar olmadı.(jel ve proluton depot iğne kullandım)
ve lekeden 1 gün sonra keseye iyi dedi doktor.
5 gün sonra kalp atışını gördük yine iyi dedi.
tekrar 5 gün daha geçti, yine bakıldı yine kalp atıışını gördük yine iyi dedi.
9-10 gündür kontrol olmadık.
kızlar atlattık değil mi Allah'ız izniyle.
yalnız bir detayı hep sormayı unuttum doktora. kese gelişimi ve bebek boyu, ilk kalp atışını duyduğumuzda 7.4 mm demişti bebek için
Canim bir ayı bulur tahminimce..
Ben de düşük tehtidi atlattım.. 10. haftamda yoğun kanama ile.. Akıntılar lekelenmeler asla geçmicekmiş gibi geldi. Hep yattım varis bile oldu bacaklarımda.
Fakat 1 ay sonra yani 14. haftamda bi anda kesilmişti lekelenmeler kanama.. Düsük tehtidim de yok olmuştu..
İş yapma bol bol su iç ve dinlen. Büyük tuvaletini yaparken sakın ıkınma. Ve bol bol dua et. Elektrikli süpürge kullanma. Bdbeği çok sarsıyormuş..
Perinatolog doktorumun bana söylediği bu söz hala kulaklarımda:
"eğer bebeğin genetiği sağlamsa, bebek sağlıklıysa zaten tutunur. Bir sürü tehlike ve kanama atlatsa bile.. Ama bebek sağlıksızsa, genetiği bozuksa ne yapsak da engel olamayız düşer."
Beni nasıl da çaresizliğe sürüklemişti bu söz ama ne kadar da doğru halbuki.. Simdi 20. haftamdayim. Allaha bin şükùr bebeğim gayet saglikli ve tehlikem de bitti.. Boll bol su iç unutma. Allah yardimcin olacaktir canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?