- 22 Şubat 2023
- 14
- 0
- 6
- 30
- Konu Sahibi mylife2606
-
Adet olmadin ve leke geldi doğru anladım dimi? İdrar testi yaptın mı yada kan testiMerhaba bayanlar, adetimden iki sonra iç çamaşırımda çok az leke gördüm.Sonrası yok. 4.günüm hala olmadım. Doktora gittim kist var dedi. Gebelikte yok daha önce böyle birşey yaşamış olan var mı.Açıkçası doktordan da memnun kalmadım.adet olursun dedi ama hiçbir Belirti yok.
Kan testi yaptım canım ama negatif ne yazık ki bi umudum vardı o da yok oldu en azından regl olayım diyorum o da yokAdet olmadin ve leke geldi doğru anladım dimi? İdrar testi yaptın mı yada kan testi
Kist nerdeymis? Benimde sol yumurtalikta kist vardı ama hiç kanama yapmadıKan testi yaptım canım ama negatif ne yazık ki bi umudum vardı o da yok oldu en azından regl olayım diyorum o da yok
3 cm olduğu söyledi iyi huylu olduğunu söyledi tam olarak ne tarafta olduğunu bilmiyorumKist nerdeymis? Benimde sol yumurtalikta kist vardı ama hiç kanama yapmadı
Doktorun verdiği bilgi bana yetersiz geldi. Kist için kan tahlili yaptı mı neye göre iyi huylu dedi? Başka bi doktora da mı gorunseniz acaba3 cm olduğu söyledi iyi huylu olduğunu söyledi tam olarak ne tarafta olduğunu bilmiyorum
Benimki kist olduğunu görür görmez kan tahlili istedi kanser taraması yaptı ve çok şükür temiz çıktı. Doktor tuhaf geldi banailgili görünen ilgisiz bir doktordu sadece gebelik testi alttan muayene bu kadar başka birşey yaptırmadı yapmadı. Adet olduktan sonra gitmeyi düşünüyorum. Olmazsam da haftaya tekrar gitmeyi düşünüyoru. sizinki nasıl?
Çok sevindim senin adına inşallah kötü birşeyde çıkmaz. Ben gebelik bekliyordum. Kan testi negatif deyince kistten dolayı mı acaba diye düşüyorum. Stresten olduğunu söylemişti birde. Öyle olsa dahi regl olmadan önce çok ağrım olur yani tuhaf geliyor bu durum bana inşallah kist ile alakalı bir durum değildir. O kadar doktora gidiyorum. İyisi bana hiç denk gelmiyor zaten hepsi baştan savıyor.Benimki kist olduğunu görür görmez kan tahlili istedi kanser taraması yaptı ve çok şükür temiz çıktı. Doktor tuhaf geldi bana
Nerde yaşıyorsun?Çok sevindim senin adına inşallah kötü birşeyde çıkmaz. Ben gebelik bekliyordum. Kan testi negatif deyince kistten dolayı mı acaba diye düşüyorum. Stresten olduğunu söylemişti birde. Öyle olsa dahi regl olmadan önce çok ağrım olur yani tuhaf geliyor bu durum bana inşallah kist ile alakalı bir durum değildir. O kadar doktora gidiyorum. İyisi bana hiç denk gelmiyor zaten hepsi baştan savıyor.
Benimki kist olduğunu görür görmez kan tahlili istedi kanser taraması yaptı ve çok şükür temiz çıktı. Doktor tuhaf geldi bana
İstanbulNerde yaşıyorsun?
Anadolu yakasiysa eğer kurtkoyde lokman hekim Hastanesi'ne gidiyorum ben Dr Ünal isaoglu tavsiye ederimİstanbul
Aaa çok teşekkür ederim sağolAnadolu yakasiysa eğer kurtkoyde lokman hekim Hastanesi'ne gidiyorum ben Dr Ünal isaoglu tavsiye ederim
Rica ederimAaa çok teşekkür ederim sağol
Merhaba benimde bugün doktora gittim adet gecikmesi sebebiyle beklenen adet tarihini 30 gün geçti ve hala adet olmadım düzensizdi zaten. 1.5 ay önce başka doktora görünmüştüm hiç bisey yoktu şimdi özele gittim hu doktor 3.5 cm sol yumurtalıkta kistin var dedi. Yarında emara giricem. Siz emara filan girmismiydiniz ? Kist için nasıl bi tedavi uygulandı sonradan geçti mi ? Ve hamile kalabildiniz mi acaba ? 8 ay oldu ama hala hamile kalamadımKist nerdeymis? Benimde sol yumurtalikta kist vardı ama hiç kanama yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?