Lekelenme bakın lütfen

esmaasasn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
14
3
6
24
En son 6 temmuzda iliski yasadim, korunmaliydi 23 temmuzda test yaptim erken gebelik testiydi negatifti sonrasinda zaten regl oldum. Ancak 24 temmuzda disim igin dis etime anestezi vuruldu ve 4-5 tane agri kesici ictim 2-3 gün içinde ayni zamanda 23 temmuzda da agri kesici içmistim.

Reglimin ilk günü normal agrili oldugu için agri kesici içtim kanamamda kirmizi renkliydi ama 2-3 gün sonea kanamam azaldi. Simdi de reglime 9 gün kaldi sabah çisimi yaptiktan sonra kendimi sildigimde kahverengi renk geldi peçeteye sonrasinda da az önce tuvalete gittim siyah iplikli akinti geldi. Bu normal mi neden olur?

Aşkım geçmiş olsun benim adetim i Ağrı kesiciller kesiyor durduruyor yani neden bilmiyorum 1 tane akşam bile kesiyor adetim o azaltiyor yani belki öyle bir durum olmuştur
Her ay aynı döngüde adet olamıyoruz maalesef ama şüphelendiğin bir durum varsa eğer doktor a git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…