- 13 Temmuz 2025
- 8
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi peridiebiri
-
Umudunuzu kırmak istemiyorum ama ben de 10 seneden fazla hamile kalamadım her türlü belirtiyi yaşadım çok yıprattım kendimi akıntı üç günden az sürerse bir iki gün sonra kan ver aklında soru kalmaz inşallah vardırMerhababurada yeniyim inşallah kendimi ifade edebilirim 8 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmadı bugün adetim 2 gün geçti ama umutlanmak istemiyorum sol kasığımda inanılmaz bir batma var bacağıma vuruyor ağrısı ve sabah kahverengi leke gördüm ama sonrasında hiç olmadı adet olacağım dedim heralde ama sürekli bi akıntı geliyor gibi oluyor gidip kontrol ediyorum ama yok leke böyle olup hamile olan varmı yani bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi beni aydınlatın lütfen
Yani aslında lekelenme tarzı yerleşme kanaması yaşayanlar oluyor tabi ama bilemiyorum ben hiç yaşamadım yerleşme kanaması veya lekelenmeyi. Yine de birkaç gün daha bekleyin regliniz gelmezse kan testi verinMerhababurada yeniyim inşallah kendimi ifade edebilirim 8 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmadı bugün adetim 2 gün geçti ama umutlanmak istemiyorum sol kasığımda inanılmaz bir batma var bacağıma vuruyor ağrısı ve sabah kahverengi leke gördüm ama sonrasında hiç olmadı adet olacağım dedim heralde ama sürekli bi akıntı geliyor gibi oluyor gidip kontrol ediyorum ama yok leke böyle olup hamile olan varmı yani bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi beni aydınlatın lütfen
Bir kaç gün daha bekleyip test yapayım en iyisiYani aslında lekelenme tarzı yerleşme kanaması yaşayanlar oluyor tabi ama bilemiyorum ben hiç yaşamadım yerleşme kanaması veya lekelenmeyi. Yine de birkaç gün daha bekleyin regliniz gelmezse kan testi verin
Bence kan vermeniz daha iyi olur çünkü testlerde yalancı pozitiflik çıkıyor insan umutlanıp ardından üzülüyor veya tam tersi negatif çıkıyor bir kan veriyorsun pozitif :) yani en iyisi bence kan vermekBir kaç gün daha bekleyip test yapayım en iyisi
Teşekkür ederim canım ben her ay o hayal kırıklığını yaşıyorum ilkez buraya yazmak istedim bekleyeceğim hayırlısı olsunUmudunuzu kırmak istemiyorum ama ben de 10 seneden fazla hamile kalamadım her türlü belirtiyi yaşadım çok yıprattım kendimi akıntı üç günden az sürerse bir iki gün sonra kan ver aklında soru kalmaz inşallah vardır
Sabah ilk idrarla erken gebelik testi alıp yapsanız çıkabilir. Ama kaset test değil erken gebelik testiBir kaç gün daha bekleyip test yapayım en iyisi
Çok strese girdim yarın sağlık ocağına gideceğim eğer sabaha adetim başlamazsaBence kan vermeniz daha iyi olur çünkü testlerde yalancı pozitiflik çıkıyor insan umutlanıp ardından üzülüyor veya tam tersi negatif çıkıyor bir kan veriyorsun pozitif :) yani en iyisi bence kan vermek
Evet kan verdikten sonra burada paylaşacağım sonucuBence kan vermeniz daha iyi olur çünkü testlerde yalancı pozitiflik çıkıyor insan umutlanıp ardından üzülüyor veya tam tersi negatif çıkıyor bir kan veriyorsun pozitif :) yani en iyisi bence kan vermek
BekliyorumEvet kan verdikten sonra burada paylaşacağım sonucu
bu ay bende yaşadım ama adetten 5 gün önceydi adet günüme 1 gün kal kesildi lekelenme başladığı 3. Gün kan verdim beta 10 çıktı adet günümde de kanama başladı kimyasal gebelik olduğunu anladım. İdrar testlerinde de çok silik çıkıyordu kan vermenizde ve hareketlerinizde dikkatli olmanızda fayda var umarım gebesinizdirMerhababurada yeniyim inşallah kendimi ifade edebilirim 8 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmadı bugün adetim 2 gün geçti ama umutlanmak istemiyorum sol kasığımda inanılmaz bir batma var bacağıma vuruyor ağrısı ve sabah kahverengi leke gördüm ama sonrasında hiç olmadı adet olacağım dedim heralde ama sürekli bi akıntı geliyor gibi oluyor gidip kontrol ediyorum ama yok leke böyle olup hamile olan varmı yani bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi beni aydınlatın lütfen
Hormonlarınıza baktırdınız mıMalasef sabah uyandım ve regli oldum
HayırHormonlarınıza baktırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?