Lekelenme

just sellly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
4
0
1
25
merhaba adet dönemimi düzenli olarak olduğum halde 10 unda olmam gereken adetimden önce bir cinsel ilişkim oldu 15/16 tarihleri arasında lekelenme oldu ara ara kasıklarımda küçük ağrılar bazen de eğilip kalktığım zamanlarda kasıklarıma kramplar giriyor fakat adet dönemindeki ağrılar gibi değil. onun dışında göğüs uçlarım şiş , mide yanması, ve sık tuvalete çıkma şikayetim var hamilelik mi yoksa hormonal bir şey mi yardımcı olursanız sevinirim (16/17 gündür adet olmadım) birde kan testi yaptırmak istiyorum şuan kanda çıkar mı çıkarsa kan testini devlet hastanesi yapıyor mu hiç bilmiyorum da
birde yazmayı unutmuşum belirtiler arasına beyaz beyaz akıntım çok oluyor

Merhaba düzeltmek istediğim ve sormak istediğim bişey var bugün sabah saatlerinde adet oldum fakat rengi kahverengi ve lekenme yani bir damla geldi bir daha da gelmedi adet mi oldum yoksa lekenme mi bunun sebebi nedir acaba

Son düzenleme:
merhaba adet dönemimi düzenli olarak olduğum halde 10 unda olmam gereken adetimden önce bir cinsel ilişkim oldu 15/16 tarihleri arasında lekelenme oldu ara ara kasıklarımda küçük ağrılar bazen de eğilip kalktığım zamanlarda kasıklarıma kramplar giriyor fakat adet dönemindeki ağrılar gibi değil. onun dışında göğüs uçlarım şiş , mide yanması, ve sık tuvalete çıkma şikayetim var hamilelik mi yoksa hormonal bir şey mi yardımcı olursanız sevinirim (16/17 gündür adet olmadım) birde kan testi yaptırmak istiyorum şuan kanda çıkar mı çıkarsa kan testini devlet hastanesi yapıyor mu hiç bilmiyorum da
birde yazmayı unutmuşum belirtiler arasına beyaz beyaz akıntım çok oluyor
Gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorsunuz maşallah. 16 17 gün gecikmeyle tabiki kanda çıkar sonuç. Yoksada bi doktora görünün bence iyi birşey değilbu kadar gecikmesi. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Bu ay herkes mi aynı şeyi yaşıyor bahsettiğiniz şeyin aynısı yaşıyorum gecikmenin 9gune girdim ara ara lekelenme ve kramplar yaşıyorum ama adet yok adetin de duzenlidir test akşam test yaptım negatif 🤔

Gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorsunuz maşallah. 16 17 gün gecikmeyle tabiki kanda çıkar sonuç. Yoksada bi doktora görünün bence iyi birşey değilbu kadar gecikmesi. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Teşekkür ederim ama her türlü korku verici bu arada devlet hastanesi bu anlamda kan tahlili yapıyor mu birde son olarak hani böyle çok ağır bir şey kaldırırız sanki kalbimiz göbek deligimizde atar gibi olur ya öyle oluyor ara ara normal midir acaba

Bencede gebeliğe benziyor eczaneden kit alın burda paylaşın
Ben ilk zamanlarda yaptım ilk yaptığım testin ikinci çizgisi biraz silikti ikincisi negatifti
Bencede gebeliğe benziyor eczaneden kit alın burda paylaşın
Kan tahlili yaptırıp burda paylaşırım eczaneden alıp yapmam ama şak diye anında söylüyor negatif olursa üzülürüm öteki türlü en azından az da olsa zaman geçiyor üstünden alışırım belki ona

Back
X