- 25 Nisan 2023
- 586
- 252
- 33
- 29
- Konu Sahibi Papatya6565
Merhaba arkadaşlar çok yeni hamileyim demin lavaboya giderken afedersiniz silince lekelenme oldu ve bı damla kadarda siyah pıhtı geldi ne yapmam lazım bu durumda çok korkuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regli şeklnde gelmedikten sonra çok önemsemiyor doktorlar ama yerinizde olsam acile gidip kontrol ettirirdim pıhtı şeklinde sıkıntı oluyor enazindan iğne vs verir doktor tüp bebekle sahip olduysaniz progesteron kullanıyorsunzdur zaten ama yinede acile gidinMerhaba arkadaşlar çok yeni hamileyim demin lavaboya giderken afedersiniz silince lekelenme oldu ve bı damla kadarda siyah pıhtı geldi ne yapmam lazım bu durumda çok korkuyorum![]()
Canım bende günlük doz alıyorum artı kalçadan da var aradım uzan dinlen dedi yapacak birşey yok su iç geçer dediPapatya bana hemşire hanımlar demişti ki kanama lekelenme filan olursa göbekten yaptığın prolutex iğneyi iki tane yap demişti
Normalde günde bir tane yapıyorum
İstersen bir doktorunu ara
Evet canım aradım banada öyle dediler çok şükür çok değil silince geliyor kahve rengi leke ama ilki pihtiydi fitil aldım şimdi duruma göre bakıp gidecemRegli şeklnde gelmedikten sonra çok önemsemiyor doktorlar ama yerinizde olsam acile gidip kontrol ettirirdim pıhtı şeklinde sıkıntı oluyor enazindan iğne vs verir doktor tüp bebekle sahip olduysaniz progesteron kullanıyorsunzdur zaten ama yinede acile gidin
Normaldir bende hep oluyor 8 haftaya kadar lekelenme normalMerhaba arkadaşlar çok yeni hamileyim demin lavaboya giderken afedersiniz silince lekelenme oldu ve bı damla kadarda siyah pıhtı geldi ne yapmam lazım bu durumda çok korkuyorum![]()
Yaa gerçekten mi normal mi bu durum yani benimki daha çok küçük 4+5 deyim daha çok çok korktum inşallah devamı gelmez sizin renk kuramı miktarı nasıldı acabaNormaldir bende hep oluyor 8 haftaya kadar lekelenme normal
Bence korkmayın lekelenme neredeyse herkeste oluyo artmadığı sürece sorun yokmuşMerhaba arkadaşlar çok yeni hamileyim demin lavaboya giderken afedersiniz silince lekelenme oldu ve bı damla kadarda siyah pıhtı geldi ne yapmam lazım bu durumda çok korkuyorum![]()