Lekelenme

Hayırlısı olsun ovulasyon testleri de mi yanılttı dicem ama sanmıyorum umudunuzu kaybetmeyin en kısa zamanda olur inşAllah
Ovülasyon testini yetkili kişiye mesaj attım yumurtlama gösteren tarihte idrarınız koyu o yüzde koyu çıkmış çizgi dedi testlerde bir sıkıntı oldu galiba ya

Ovülasyon testini yetkili kişiye mesaj attım yumurtlama gösteren tarihte idrarınız koyu o yüzde koyu çıkmış çizgi dedi testlerde bir sıkıntı oldu galiba ya
Pcosunuz mu var dedi 2-3 nişanda koyu çıkmış çizgi dedi. Normalde picoaum yok ve o tarihlerde lekelenmem vardı. Çözemedim ne olduğunu

İki tarihte de mi yanlış ben sanmıyorum öyle olacağını

Pcosunuz mu var dedi 2-3 nişanda koyu çıkmış çizgi dedi. Normalde picoaum yok ve o tarihlerde lekelenmem vardı. Çözemedim ne olduğunu
Tarihlerle adet günü uyuşmuyor orası biraz garip yakın zamanda hormon testi vermediyseniz adetin 2 3 4 5. Günlerde verin

Tarihlerle adet günü uyuşmuyor orası biraz garip yakın zamanda hormon testi vermediyseniz adetin 2 3 4 5. Günlerde verin
Canım merhaba 22 nisanda çatlatma iğnesi oldum progestan kullanıyorum bugün adet olmam gerekiyor normalde ama 2-3 damla pembe akıntı geldi göğüs hassasiyeti var bide lekeden önce sağ yumurtalığıma bıçak saplandı sanki çok şiddetli ağrı oldu şuan hafif sızı var sadece yerleşme olabilir mi acaba. Normalde adetten önce kahverengi lekelenmem olurdu ilk defa pembe damla oldu

Tam da adet günü sanırım yerleşme olma ihtimali yüksek devamı gelmezse olabilir diyelim bildiğim kadarıyla yerleşme çok lekesi çok olmuyor

Tam da adet günü sanırım yerleşme olma ihtimali yüksek devamı gelmezse olabilir diyelim bildiğim kadarıyla yerleşme çok lekesi çok olmuyor
Teste göre çatlama oldu bende değerlendirdim ama ilişki sonrası bir iki damla leke geldi yine renki ne çok açık ne çok koyu ortaydı

Eklentiler

• IMG_8036.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 9
Teste göre çatlama oldu bende değerlendirdim ama ilişki sonrası bir iki damla leke geldi yine renki ne çok açık ne çok koyu ortaydı
22 nisan da iğne oldum demiştin 5 mayıs yine pik gibi test geçen ay da 2 kere pik olmuştu sanki testin

22 nisan da iğne oldum demiştin 5 mayıs yine pik gibi test geçen ay da 2 kere pik olmuştu sanki testin
Geçen ay yumurtlama olmadı ya hiç bu ayda iğneden sonra pik gördüm çaylama gördüm bide 3-4-5 mayısta testte pik gördüm bugünde çatlama oldu sanırım

Geçen ay kahverengi lekelenmem olmuştu yine ama adetten 4-5 gün önce ve o zamanda testlerim pik gibiydi muhtemelen o zaman yumurtlama oldu ama çaylama olmadı adet oldum sonra

Geçen ay kahverengi lekelenmem olmuştu yine ama adetten 4-5 gün önce ve o zamanda testlerim pik gibiydi muhtemelen o zaman yumurtlama oldu ama çaylama olmadı adet oldum sonra
Yani bugünden bahsediyorsan çatlama için yerleşme için erken ben 22 sinde ki çatlamaya göre dedim

Bu ayki testlerim bu şekilde
İğneyi 22 de olmana rağmen 27 28 de azcık silinmiş testler bilemedim canım galiba 2 kere yumurtan oluyor hayırlısı bikaç gün sora test yap şimdi yapıp moralini bozma derim

İğneyi 22 de olmana rağmen 27 28 de azcık silinmiş testler bilemedim canım galiba 2 kere yumurtan oluyor hayırlısı bikaç gün sora test yap şimdi yapıp moralini bozma derim
Testler negatif çıktı zaten bende adeti beklim bari dedim pembe leke gelince şüphelendim acaba yerleşme mi dedim sonra ovülasyon da çatlamayı görünce heralde yumurtlama lekesi dedim riske atmamak için bugünğ değerlendirdim bakalım nasip inşallah yumurtlamadır da adete dönmez sonradan. İlişki sonrası bir iki damla geldi yine ama, şuan adet belirtilerim yok tek umudum o

Normalde kaşık ağrım bel ağrım ve gğnler öncesinden kahverengi lekelenmem olurdu bu sefer onlar yok sadece göğüs hassasiyeti var arada bir sağ kaşığa batma oluyor o kadar. İnşallah adet olmam

Normalde kaşık ağrım bel ağrım ve gğnler öncesinden kahverengi lekelenmem olurdu bu sefer onlar yok sadece göğüs hassasiyeti var arada bir sağ kaşığa batma oluyor o kadar. İnşallah adet olmam
İyi yapmışsın değerlendirmekle
İlişki sorası lekeler başka sorunlardan kaynaklanada biliyor aklında bulunsın inşAllah adet olmazsın ama olursan Dr a söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…