- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi asudekarla
Merhaba kızlar transferimin 6.günü bugün çok az kahverengi leke geldi böyle olup pozitif gören var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim oldu. Günlük ped dolduracak yoğunluktaydı. Pozitifti çok şükürMerhaba kızlar transferimin 6.günü bugün çok az kahverengi leke geldi böyle olup pozitif gören var mı
Çok şükür çok tebrik ediyorum forumları takip ederken görmüştüm sizi değerlerinizde maşallah çok iyi inşallah darısı benim gibi isteyen herkesin başınaEvet benim oldu. Günlük ped dolduracak yoğunluktaydı. Pozitifti çok şükür
Kurban olduğum rabbim kucağına boş bırakmasın canım. Bu son olsun inşallah evladını kucağına al sağlıcakla. Güzel düşün sıkıntı etme kendine. Her ne kadar sonu kötü olsa da 2 defa gebelik süreci yaşamışsın demek ki rahim gebeliğe müsait. Ben pozitif olacağını düşünüyorum. İnsallah güzel haberini alırım senin deÇok şükür çok tebrik ediyorum forumları takip ederken görmüştüm sizi değerlerinizde maşallah çok iyi inşallah darısı benim gibi isteyen herkesin başınabenim ilk transferimde de test günü çok fazla gelmişti dediğiniz gibi ped taktım hasta oldum diye teste gönülsüz gittim çok az değerle öğrendim ama malesef boş gebelik oldu kürtaj oldum. 2. De adet belirtilerim oldu korkarak dedim test yaptım pozitif çıktı mutluluğunu yaşayamadan kimyasal olduğunu öğrendim .. şimdi çok korkuyorum rabbim inşallah nasip eder bu sefer sizde dua edin lütfen
![]()
İyi düşün iyi olsunÇok şükür çok tebrik ediyorum forumları takip ederken görmüştüm sizi değerlerinizde maşallah çok iyi inşallah darısı benim gibi isteyen herkesin başınabenim ilk transferimde de test günü çok fazla gelmişti dediğiniz gibi ped taktım hasta oldum diye teste gönülsüz gittim çok az değerle öğrendim ama malesef boş gebelik oldu kürtaj oldum. 2. De adet belirtilerim oldu korkarak dedim test yaptım pozitif çıktı mutluluğunu yaşayamadan kimyasal olduğunu öğrendim .. şimdi çok korkuyorum rabbim inşallah nasip eder bu sefer sizde dua edin lütfen
![]()
Amin inşallah valla ağladım mesajı okurken çok teşekkür ediyorumKurban olduğum rabbim kucağına boş bırakmasın canım. Bu son olsun inşallah evladını kucağına al sağlıcakla. Güzel düşün sıkıntı etme kendine. Her ne kadar sonu kötü olsa da 2 defa gebelik süreci yaşamışsın demek ki rahim gebeliğe müsait. Ben pozitif olacağını düşünüyorum. İnsallah güzel haberini alırım senin de![]()
Bekleyen herkese nasip etsin Rabbim. Üzülme lütfenAmin inşallah valla ağladım mesajı okurken çok teşekkür ediyorumalt üst oldu bir anda bütün duygularım
mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim kabul eder inşallah dualarımızı .. sağlıkla,hayırla,güzellikle kucağımıza almayı nasip eder inşallah
![]()
Benim gece yine oldu sende ki tek seferlik miydiEvet benim oldu. Günlük ped dolduracak yoğunluktaydı. Pozitifti çok şükür
Amin çok teşekkür ediyorum inşallah öyle olur rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip etsinİyi düşün iyi olsunama sanki pozitif gibi. Çünkü günü yerleşme kanamasını gösteriyor. İnşallah pozitif sonuç alırsın. Allah inşaalah nasip eder
![]()
Yok tek seferlik değil bir kaç gün sürdüBenim gece yine oldu sende ki tek seferlik miydi
Şuan kesildi benim sanki hayırlısı ya rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallahYok tek seferlik değil bir kaç gün sürdü
Aminn canım inşallahŞuan kesildi benim sanki hayırlısı ya rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallah