kızlar
12 martta transferim oldu ve 2 bebiş tutunmuştu, benim de 6. hafta başında kahverengi hatta vişne rengi lekelenmelerim oldu, doktor kırmız renkte kan degilse ve kasıklarında agri yoksa sorun degil dedi. 4 gün kendimi takip ettim , lekelenmeler bir oldu bir olmadi, sonra 1 gün hiç bişey görülmedi ben de rahatlamıştım. Ertesi gün kırmızımsı bir sızıntı şeklinde kanama ve aynı akşama çok büyük bir kanama ile bebklerden birini kaybettim. Şu an diğer bebeğim 7,5 haftalık ve çok şükür yola devam ediyoruz ama progestanın dozu artmış ve sürekli yatak istirahati şeklinde. Haftaya Pzt tekrar kontrolüm var doktor rah,min normale dönüp dönmediğini söyleyecek.
Demem o ki felaket tellallığı yapmak istemem ama her kahverengi lekelenme bence yerleşme kanaması değil, benim 2 bebğimin de kalp atışları çok güçlüydü ve görüntüde hiç bir sorun yoktu. 2 gün sonra 1 i aniden gitti. Bence kahverengi kırmızımtırak oldugu an doktorlarınıza gidin, sizi çağırması ya da davet etmesi gerekmiyor. Ben sinir olup gittim ve evet ufak bir kanama var demişti, aynı akşam da zaten kaybettim. Dikkatli olun, moralinizi yüksek tutun ama bu haftalar ( 6-7-8-9 ) düşüğün en yüksek olduğu haftalarmış, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar.