lekelenme

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
333
merhaba arkadaşar,6+1 günlük hamileyim ve 4-5 gündür günde 2-3 defa koyu sarı ya da açık kahverengi lekelenmem oluyor,miktarı çok az,doktorum yatak istirahatı verdi geçmezse hemen gel demişti.miktarın az olması ve günde 2-3 efa olmasından olayı pek paniklemedim açıkçası ama böyle bi durumu yaşayan var mı arkadaşlar,ne kadar sürdü,sebebi nedir merak ta ediyorum tabiki.ilk hamileliğimde progestan kullanmıştım bunda doktorum kan tahhlilinde baktı progestan değerin yüksek gerek yok bu hapa şimdilik demişti.öğleden sonra doktoruma gidecem,sonucu paylaşırım sizlerle

canım benimde kahverengi lekelenmem olmuştu başlarda düşük tehlikesi dedi doktorum 1 ay hiç kalkmadan yattım atlattım çok şükür dinlen bol su iç tuvalet dışanda pek kalkma atlatırsın inşallah geçmiş olsun

kızlarrr bana yardım edin nolurrrr...benim bu ay adetim 4 5 gün önce oldu ve hiç olmadıgı sekilde sadece silince geliyodu..bugün sabahta aynıydı öğleden sonra biraz yogunlastı ama renk çok açık..ve tuvalete gidince afedersiniz açık olacak ama :) peceteye sildiğimde az geliyo 2.sefer sildiğimde ise nerdeyse gelmiyo..normalde ise çok yogun olurdu...çok koyu kırmızı olurdu pecete de bu sekilde olmazdı.ben düşükten süphelenip bugün doktora gittim ama bişey çıkmadı yani gebelik falan..nolur bana yardım edin

merhaba arkadaşar,6+1 günlük hamileyim ve 4-5 gündür günde 2-3 defa koyu sarı ya da açık kahverengi lekelenmem oluyor,miktarı çok az,doktorum yatak istirahatı verdi geçmezse hemen gel demişti.miktarın az olması ve günde 2-3 efa olmasından olayı pek paniklemedim açıkçası ama böyle bi durumu yaşayan var mı arkadaşlar,ne kadar sürdü,sebebi nedir merak ta ediyorum tabiki.ilk hamileliğimde progestan kullanmıştım bunda doktorum kan tahhlilinde baktı progestan değerin yüksek gerek yok bu hapa şimdilik demişti.öğleden sonra doktoruma gidecem,sonucu paylaşırım sizlerle

öncelikle panik yapma arkadaşım.bende 14+5im ama o haftadayken benide bildiğin kanamam olmuştu.önce kahverengiydi sonra kanamaya dönüştü 4 ampul progestan kullandım ve atlattım şükür.kuzenim 9ayı senin dediğin gibi geçirdi.ama olmadı bişey.sedece dinlen yorma kendini ilk bebeğin mi bilmşyorum ama bir tane daha varken zor dinlenmek.birde kan sulandıran ilaçlar kullanıyorsan doktoruna danış çünkü kanının pıhtılaşma dercesine göre vermeleri gerekiyor diye biliyorum.sağlıkla kal inşallah

Back
X