Lekelenme!!!

Patronicee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
2.428
1.584
Kizlar merhaba pembemsi acik pudra renginde sadece silince olusan lekelenmelerim.olmaya basladi adet gunume daha cok var bu sacma seyde nereden cikti benim gibi boyke bir durum basina gelen varmii??

benim de var malesef ve yıllardır devam ediyor hala bir çare bulamadım. en son dr progestan verdi 1 ay fena değil 1 ay yine aynı..çözüm bulursan bana da yazarsan sevinirim, geçmiş olsun

adetin kaçıncı günü geliyor?Eğer adetinizin 14-15-16-17. günleri geliyorsa yumurta çatlama kanamasıdır.Korkulacak bişey yok yani....

adetin kaçıncı günü geliyor?Eğer adetinizin 14-15-16-17. günleri geliyorsa yumurta çatlama kanamasıdır.Korkulacak bişey yok yani....
adet bitiminden 13-14 gün sonra tekrar başlamadan birkaç gün önce de bitiyor. sonra adet oluyorum. dolayısıyla 2 hafta temiz kalmış oluyorum sadece :KK43: normal mi bilemedim..

evet karışık anlatmışım. adet olmadan 10-15 gün öncesinde lekelenmem oluyor. 1 hafta sürüyor lekelenme sonra duruyor ve arkasından adet oluyorum. 3 gün sürüyor bitiyor.
canım dr a git istersen . ben çözemedim sanırım. ama yüksek ihtimalle ara kanaman yumurta çatlama kanamasıdır.
geçmiş olsun.

Ben adetimden 6 gun once kahverengi akıntı oldu ama günde 2 defayı gecmiyor.2 gun boyle oldu 2 gun sonra kesildi tekrar boyle oldu 2 3 ay boyle oldu sizce bunu sebeb8 ney yas 40 acaba menepozmu bilen varmi acilll yardım

Ben adetimden 6 gun once kahverengi akıntı oldu ama günde 2 defayı gecmiyor.2 gun boyle oldu 2 gun sonra kesildi tekrar boyle oldu 2 3 ay boyle oldu sizce bunu sebeb8 ney yas 40 acaba menepozmu bilen varmi acilll yardım
benim de benzer sorunlar ama sebep belli değil malesef... histeroskopi yapıcak sanırım doktor

Benimde başımda var böyle birşey meger yumurtalıklarımda kist varmış yeni ögrendim pazartesı gününe randevu aldım doktordan tahlillere bakarak ne gerekiyorsa yapacak korkutmak istemem benimki gibi sık oluyorsa sende görün kist olabilir

Benimde başımda var böyle birşey meger yumurtalıklarımda kist varmış yeni ögrendim pazartesı gününe randevu aldım doktordan tahlillere bakarak ne gerekiyorsa yapacak korkutmak istemem benimki gibi sık oluyorsa sende görün kist olabilir
Mrb ben polikistik over sendromluyum zaten arada bir olup geciyor ilac kullanimina bagladim ben dr.uma sormayi unuttum hep neden oldugunu

X