- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
adet bitiminden 13-14 gün sonra tekrar başlamadan birkaç gün önce de bitiyor. sonra adet oluyorum. dolayısıyla 2 hafta temiz kalmış oluyorum sadeceadetin kaçıncı günü geliyor?Eğer adetinizin 14-15-16-17. günleri geliyorsa yumurta çatlama kanamasıdır.Korkulacak bişey yok yani....
adet bitiminden 13-14 gün sonra tekrar başlamadan birkaç gün önce de bitiyor. sonra adet oluyorum. dolayısıyla 2 hafta temiz kalmış oluyorum sadecenormal mi bilemedim..
evet karışık anlatmışım. adet olmadan 10-15 gün öncesinde lekelenmem oluyor. 1 hafta sürüyor lekelenme sonra duruyor ve arkasından adet oluyorum. 3 gün sürüyor bitiyor.ben anlayamadım sanırım.adetleriniz 2 haftada 1 mi oluyor.pembe akıntı ne zaman geliyor?
canım dr a git istersen . ben çözemedim sanırım. ama yüksek ihtimalle ara kanaman yumurta çatlama kanamasıdır.evet karışık anlatmışım. adet olmadan 10-15 gün öncesinde lekelenmem oluyor. 1 hafta sürüyor lekelenme sonra duruyor ve arkasından adet oluyorum. 3 gün sürüyor bitiyor.
benim de benzer sorunlar ama sebep belli değil malesef... histeroskopi yapıcak sanırım doktorBen adetimden 6 gun once kahverengi akıntı oldu ama günde 2 defayı gecmiyor.2 gun boyle oldu 2 gun sonra kesildi tekrar boyle oldu 2 3 ay boyle oldu sizce bunu sebeb8 ney yas 40 acaba menepozmu bilen varmi acilll yardım
Mrb ben polikistik over sendromluyum zaten arada bir olup geciyor ilac kullanimina bagladim ben dr.uma sormayi unuttum hep neden oldugunuBenimde başımda var böyle birşey meger yumurtalıklarımda kist varmış yeni ögrendim pazartesı gününe randevu aldım doktordan tahlillere bakarak ne gerekiyorsa yapacak korkutmak istemem benimki gibi sık oluyorsa sende görün kist olabilir
Mrb ben polikistik over sendromluyum zaten arada bir olup geciyor ilac kullanimina bagladim ben dr.uma sormayi unuttum hep neden oldugunu
Yillardir pkoluyum.ama basima ilk bu sene geldi boyle lekelenmeBen kistlere bağlıyorum , pazartesi doktora gidince sorarım aldığım cevabı paylaşırım senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?