lekelenme

hndhdr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
79
26
3
37
Arkadaslar merhaba .6+3 gunluk hamileyim.koyu kahve çamur gibi lelelenmelerim oluyo ilk baslarda peceteyle silince geliyodu simdi ise gunluk pedimede geliyo.kendi doktorumda dahil 3 ayri doktora gittim bebegin iyi oldugunu ve rahimde herhangi bi kanama olmadigini soylediler.ister istemz endiseleniyorum.hatta bi doktor yerlesme kanamasi olabilir dedi.bu haftalarda yerlesme kanmasi olirmu .ya da idrar yollarinda herhangi bir enfeksiyon kanama yaparmi.tahliller yapildi ama kontrolum cuma gunu sonuclara internetten baktim idrarda bdl ve ket degerleri +- cikmis.bu ne demek oluyo bilgisi olan varmi

Merhaba bende 7+2 günlük hamileyim,ama ara ara lekelenme oluyordu.Bugun sabah kanamam oldu ve doktora gittim,bebek saglikli ve kalp atışları normal ama yemek ve lavabo dışında ayağa kalkmiycaksin dedi doktorum.Ben yinede endişeleniyorum.

15+6 haftalık hamileyim benimde geldi kahverengi akıntı oldu doktora gittim Bebek'te ve rahimde en ufak bir sorun yok sadece dinlenmem gerektiğni söyledi hamilelik tamamen dikkat edilmesi gereken bir durum

Benımde yaklaşık 5 haftadır kahverengı lekelenmem gelıyor progestan kullanıyorum Sımdı arada sırada kahverengi gelıyor sarı akıntı gelıyor stres yapılcak bırsey yok dedı doktor bol bol dınlenmeye bak ılk zamanlar

Bişey sormak istiyorum ben espresso kahve içince bu lekelenmeyi yaşıyorum çok enteresan ama kahve yapar mı böyle bişey

Merhaba bende 7+2 günlük hamileyim,ama ara ara lekelenme oluyordu.Bugun sabah kanamam oldu ve doktora gittim,bebek saglikli ve kalp atışları normal ama yemek ve lavabo dışında ayağa kalkmiycaksin dedi doktorum.Ben yinede endişeleniyorum.
kalkmadanda olmuyo evde yalniz olunca özellikle 5 dakka iş yapiyosam 15 dskka uzaniyorum.bu sekilde
Islerimi yapiyorum.kendi doktorum ne diyecek bakalim cuma gunu randevun

Benımde yaklaşık 5 haftadır kahverengı lekelenmem gelıyor progestan kullanıyorum Sımdı arada sırada kahverengi gelıyor sarı akıntı gelıyor stres yapılcak bırsey yok dedı doktor bol bol dınlenmeye bak ılk zamanlar
Bebek rahimde yer degistirdikce damarlarami denk geliyo acaba bu lekelenmeler ondanmi oluyo.doktorlar sikinti yok diyo ama bizi tatmin etmiyo

15+6 haftalık hamileyim benimde geldi kahverengi akıntı oldu doktora gittim Bebek'te ve rahimde en ufak bir sorun yok sadece dinlenmem gerektiğni söyledi hamilelik tamamen dikkat edilmesi gereken bir durum
Sizin yenimi geldi akintiniz yoksa gecmis haftalarda basladi hala devammi ediyo

Üye
Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende hamileliğimin 5+3 günlükken benden kahverengi bır avuç kadar akıntım geldi doktora gittigimde progestan verdi ve şuan 6+3 günlük gebeliğim akıntım gelmıyor keseyi gördük boyu 1.15 ama kesenın içinde bebeği ne zman görürüz çokheycanlıym yardımlarnz için şimdden teşk

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Çok erken bunu söylemek için bence biraz daha sabredin ve sonra kan testi yaptırın

Çok erken bunu söylemek için bence biraz daha sabredin ve sonra kan testi yaptırın
Yarin adet olmam gerekiyor ama ilk defa boyle pembe su seklinde damla geldi ve ardindan tertemiz camasirim bunu ilk defa yasiyorum :/ umutlanmak istemiyorum negstif olur diye test yapmak istemiyorum off off beklemek cok zor teskkr ediyorm cevabniz icin

Yarin adet olmam gerekiyor ama ilk defa boyle pembe su seklinde damla geldi ve ardindan tertemiz camasirim bunu ilk defa yasiyorum :/ umutlanmak istemiyorum negstif olur diye test yapmak istemiyorum off off beklemek cok zor teskkr ediyorm cevabniz icin
Bilirim beklemek çok zor ama sabır biraz daha sabır en az 1 hafta geçsin bekleyin lütfen

Bilirim beklemek çok zor ama sabır biraz daha sabır en az 1 hafta geçsin bekleyin lütfen
Ilk defa boyle olunca cok umutlandim :/ en iyisi beklemek rabbim kimsenin umutlarini bosa cikarmasin insallah sagolun cevabiniz icin. Adetim cok duzenlidir ayda bir olurdum yarin adet gunum bakalim sonuc ne olacak

Back
X