S snlrabia Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2023 8 0 1 27 20 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi snlrabia #1 Merhaba lütfen beni aydınlatırsanız sevinirim bu ayki adet günüm sekizinde başlıyordu lakin adetten bir hafta önce lekelenmem oldu ve bugün adet gecikmemim 13. günü adet oldum böyle bir durum yaşayan varmı. Hamile olupta adet görende varmı?
Merhaba lütfen beni aydınlatırsanız sevinirim bu ayki adet günüm sekizinde başlıyordu lakin adetten bir hafta önce lekelenmem oldu ve bugün adet gecikmemim 13. günü adet oldum böyle bir durum yaşayan varmı. Hamile olupta adet görende varmı?
L laatweek Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2023 334 61 28 20 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi snlrabia #2 kimyasal olabilir bence kan verin
My_Moonlight06 Do it today or regret it tomorrow!!! Kayıtlı Üye 10 Nisan 2016 8.637 12.679 248 37 20 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi snlrabia #3 Hamile olupta kanaması olan çok var, üstüne görme filan deniliyor. Test yapmadınız mı?
S snlrabia Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2023 8 0 1 27 20 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi snlrabia #4 My_Moonlight06 .!.: Hamile olupta kanaması olan çok var, üstüne görme filan deniliyor. Test yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Testte negatif çıktı ama iki aydır adetim düzensiz belki geç döllenme olmuştur hissiyatı oluştu yada idrarda değilde kanda belli olacak
My_Moonlight06 .!.: Hamile olupta kanaması olan çok var, üstüne görme filan deniliyor. Test yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Testte negatif çıktı ama iki aydır adetim düzensiz belki geç döllenme olmuştur hissiyatı oluştu yada idrarda değilde kanda belli olacak
S snlrabia Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2023 8 0 1 27 20 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi snlrabia #5 laatweek .!.: kimyasal olabilir bence kan verin Genişletmek için tıkla... Testte negatif çıktı ama sonraki adet günüme kadar bekliyecektim ama bugün adet oldum. Bazen testte çıkmayıp kanda çıkıyormuş
laatweek .!.: kimyasal olabilir bence kan verin Genişletmek için tıkla... Testte negatif çıktı ama sonraki adet günüme kadar bekliyecektim ama bugün adet oldum. Bazen testte çıkmayıp kanda çıkıyormuş
My_Moonlight06 Do it today or regret it tomorrow!!! Kayıtlı Üye 10 Nisan 2016 8.637 12.679 248 37 20 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi snlrabia #6 snlrabia .!.: Testte negatif çıktı ama iki aydır adetim düzensiz belki geç döllenme olmuştur hissiyatı oluştu yada idrarda değilde kanda belli olacak Genişletmek için tıkla... Belki de. En güzeli kan vermek .
snlrabia .!.: Testte negatif çıktı ama iki aydır adetim düzensiz belki geç döllenme olmuştur hissiyatı oluştu yada idrarda değilde kanda belli olacak Genişletmek için tıkla... Belki de. En güzeli kan vermek .