Lekelenmeden sonra gelen beyaz akıntı...

srs89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
73
15
35
bayanlar merhaba beni hatırlarsınız belki geçen ay adetim çok gecikmişti 45. Günde olmuştum hamilemiyim sanmıştım ama sürekli testler negatif çıkıyordu. Yeni konuya geleyim adetlerim çok düzenli olmuyor. 3-5 gün farkediyor. Bu pazar ve pazartesi iki damla şeklinde kahverengi leke geldi dün hiçbirşey gelmedi bugün gelen akıntılarsa beyaz koyu renkte. Bilenler söyleyebilir mi geçen ay o kadar idrar ve kan testi yaptım ki artık hayal kırıklığı olmasın diye test almadjm.

Canim bende ayni durumdayim once kahverengimsi leke geldi bir haftadirda beyaz akintim var iyi biseymis sanirim oyle diyorlar bakalim gorucez

Bata 4 gun var canim yaptim negatif cikti ya erken yada gebelik yok regli gunumi bekliyorum benin yumurtlama doneminden beri akintim var
Hmmm anladım adetine var daha. Yani dediğim gibi düZensiz olduğu için tam bilmiyorum ama bugün 33. Gün adet sancılarımda 1 haftadır var ve devam ediyor. İkimiz içinde hayırlısı olsun canım

Hmmm anladım adetine var daha. Yani dediğim gibi düZensiz olduğu için tam bilmiyorum ama bugün 33. Gün adet sancılarımda 1 haftadır var ve devam ediyor. İkimiz içinde hayırlısı olsun canım
Benimkide duzensiz son 2 ay 30 gunde bi oldum bu ayi kestiremiyorum ins hayirlisi olur

X