lekelenmeler var yardım lütfen kızlarrrrrrrrrrrrr

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
41
İstanbul
kızlar herkesin tedavisi hayırlı olsun.
bana yardım EDİN lütfennnnnnnnnnn
bazı arkadaşlarımız biliyorlar benim hikayemi.biz 2.tüp bebeğe başladık az yumurta olunca iptal olmuştu.bizde evde tedaviye devam ettik eşimle.adetime 6 gün kala çok az kahve rengi lekenlenme oldu 1 gün. lekeden sonra 3 gün geçti şimdi hiçbirşey yok. sadece kasıklarımda batmalar oluyor hfif bel ağrısı birde arada karnım ağrıyor adetime 3 gün kaldı .KIZLAR SİZCE BUNUN NEDENİ NEDİR GEBELİK OLBİLİRMİ KASIK AĞRILARI ONDAN OLURMU .CANIM SUDAN BAŞKA BİRŞEY YEMEK İSTEMİYOR.
LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

o yerleşme kanaması olabilir ama evde nasıl tedaviye başladınız anlamadım

kızlar bizimki sebepsiz infertilite ikimizdede sorun yok .evde çalışıyor derken tedavide 2 tane yumoş oldu istenilen sayıda değil aslında yumurtlamamda normal olcağı var ya. bizde oluşan 2 yumoşla evde gün aşırı çalıştık kısacası. bu ayda ilk defa böyle oldu arkadaşlar herşey ters gidiyor bundada vardır bir hayır diyoruz eşimle. şimdide böyle olunca acaba diyorum yumoşlarım tutunmayamı çalışıyor

jnm nasil oluyoki sizde sorun kimdeydi esindese eger nasil hamile kalabilirsinki,insallah kalmissindir nediyeyim

kızlar bizimki sebepsiz infertilite ikimizdede sorun yok .evde çalışıyor derken tedavide 2 tane yumoş oldu istenilen sayıda değil aslında yumurtlamamda normal olcağı var ya. bizde oluşan 2 yumoşla evde gün aşırı çalıştık kısacası. bu ayda ilk defa böyle oldu arkadaşlar herşey ters gidiyor bundada vardır bir hayır diyoruz eşimle. şimdide böyle olunca acaba diyorum yumoşlarım tutunmayamı çalışıyor

anliyorum canim insallah tutunmustur canaballah mucizesini uzerinizden,uzerimizden eksit etmesin.aminn

bugün 10. günün falan olmalı, kandan baktır tutunduysa çıkar ...
neden stres yapasın , git bir baktır derim...

Back
X